به مناسبت روز پزشک؛ فرماندار گناوه از پزشکان بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) تجلیل کرد

فرماندار شهرستان گناوه در بازدید از بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) با تبریک روز پزشک گفت: این روز بهانه‌ای است برای تجلیل از کسانی که خدمتشان شب و روز نمی‌شناسد و تمام لحظه‌ها متعلق به آن‌هاست.

سید علی پاک‌نژاد افزود: جامعه پزشکی کشور محل خدمت انسان‌های پاک‌نهاد و نیکو سرشتی است که دانایی و توانمندی خود را صادقانه بکار بسته‌اند تا سلامت همنوعان خود را تأمین کنند.
وی سعه‌صدر و اخلاق نیکو را از شاخصه‌های مهم پزشکان دانست و تأکید کرد: وجه تمایز پزشکان از دیگر اقشار جامعه بردباری و مهربانی آن‌هاست که با تعهد و تخصص به جامعه خود خدمت می‌کنند.
در پایان این بازدید؛ با اهدا لوح یادبود و شاخه گل؛ از پزشکان این بیمارستان تجلیل شد.
معاون سیاسی فرماندار و مدیر آموزش‌وپرورش، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه و سرپرست بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) فرماندار را در این بازدید همراهی کردند.

انتهای پیام/؟؟؟؟؟؟؟

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.