با نصب تجهیزات جدید؛ سالن بدن‌سازی مجتمع ورزشی غدیر دانشگاه افتتاح شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: فراهم شدن زیرساخت‌های ورزشی از اولین اقدامات در ارتقاء سطح سلامت جامعه است.

دکتر سعید کشمیری در حاشیه افتتاح سالن بدن‌سازی مجتمع ورزشی غدیر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به پر کردن اوقات فراغت، برنامه‌های فرهنگی و ورزش کارکنان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی خود نگاه ویژه‌ای دارد و افتتاح این سالن با تجهیزات مدرن نیز در همین راستا صورت گرفته است.
دکتر کشمیری با اشاره به اعتبار یک‌ میلیارد ریالی برای خریداری تجهیزات جدید این سالن خاطرنشان کرد: بسیار خرسندیم که این سالن استاندارد، مدرن و مجهز باهمت سرپرست تربیت‌بدنی دانشگاه، آماده و در اختیار کارکنان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر قرار گرفت.
سرپرست تربیت‌بدنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: این سالن دارای تجهیزات کامل بدن‌سازی است که بر اساس برنامه زمان‌بندی‌شده برای استفاده کارکنان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی به افتتاح رسید.
علی کمالی با اشاره به حمایت‌های ویژه رییس دانشگاه از تکمیل این پروژه گفت: تجهیزات مدرن این مجموعه شامل تردمیل، دوچرخه ثابت، کراس اور، پرس سینه، پشت و جلو پا و دیگر دستگاه‌های مدرن بدن‌سازی است.

انتهای پیام/ م.پ-1025

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.