پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز کتابدار و هفته کتاب

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرا رسیدن هفته کتاب و کتابخوانی و بزرگداشت آیت‌الله علامه طباطبایی و روز کتابدار را به دانشجویان، اساتید، اعضای هیأت علمی و کارکنان و فعالان این عرصه تبریک گفت.

پیام وی به شرح زیر است:
" بسمه‌تعالی
 انتقال دانش و تجربیات بشر در طول زمان با روش‌های مختلفی صورت گرفته است تا بتوان این دانش را به نسل‌های دیگر منتقل  کرد، کتاب و نگارش  همواره اصلی‌ترین نقش در رشد و بالندگی حیات اجتماعی بشر  را بر عهده داشته است.
اینجانب فرصت را مغتنم شمرده و هفته کتاب و کتابخوانی را خدمت تمام اساتید، دانشجویان و دانش‌پژوهان این رشته و 24 آبان ماه روز بزرگداشت علامه طباطبایی و روز کتابدار را خدمت کتابداران گرانقدر و زحمتکش دانشگاه و جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده سلامت و سعادت همه آنها را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر سعید کشمیری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر"
انتهای پیام/ م.پ1025
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.