معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان گناوه؛ یک زندگی سالم با انجام واکسیناسیون به موقع و کامل کودکان امکان پذیر است

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: اجرای مطلوب برنامه واکسیناسیون در نظام بهداشتی کشور باعث ریشه کنی بسیاری از بیماری‌های واگیر و حفظ جان کودکان شده است.

مهندس هادی جوانبخت در مصاحبه با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گناوه اظهار داشت؛ استنتاج‌های ساده لوحانه و تبلیغ مخالفانه با تزریق واکسن توسط گروه‌هایی سبب افزایش بروز بیماری‌ها بویژه بیماری‌های واگیر می‌شود.
وی افزود: امروزه  هم همان تفکرات در جریان است و به همین دلیل در برخی نقاط دنیا شاهد اپیدمی سرخک هستیم در حالی که در ایران این بیماری ریشه کن شده است.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: برخی افراد به نام طب سنتی به مبارزه با واکسن می‌پردازند غافل از آنکه اگر واکسن نبود امروزه ریشه‌کنی، کنترل و حذف بیماری‌های عفونی و مرگ آور واگیردار امکان پذیر نبود.
طرح بررسی پوشش ایمن‌سازی كودكان ٢٤ تا ٣٦ ماهه با مشارکت سازمان جهانی بهداشت و با هماهنگی و هدایت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، از شنبه 25 خرداد ماه سال جاری به مدت 3 هفته در سرتاسر ایران انجام خواهد شد. هدف از اجرای این طرح ارزیابی و سنجش عاری از سوگیری پوشش واکسیناسیون کودکان می‌باشد.در استان بوشهر نیز این طرح همزمان با سراسر کشور اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/ ک.آ- 3080

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.