معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: ایمن‌سازی یکی از مؤثرترین و اثربخش‌ترین اقدامات در حوزه سلامت است

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: یکی از اجزای مهم نظام مراقبت بهداشتی اولیه گسترش ایمن‌سازی است که یکی از مؤثرترین و اثربخش‌ترین اقدامات در حوزه سلامت است.

محمدحسین دریسی در گفتگوی با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اظهار داشت: هدف نهایی ایمن‌سازی ریشه‌کن کردن بیماری‌های عفونی و مهار بیماری در افراد و گروه‌های انسانی است.
وی اضافه کرد: طرح پرسشگری پوشش ایمن‌سازی کودکان 24 تا 36 ماهه در شهرستان دشتستان همزمان با سراسر استان از 25 خرداد ماه شروع شده است .
دریسی افزود: در شهرستان دشتستان 4 خوشه که هر خوشه 6 خانوار است، انتخاب شده است و پرسشگر این طرح با مراجعه به  منازل خانوارهایی که کودکان 24 تا 36 ماهه دارند، با استفاده از کارت واکسیناسیون یا اطلاعات والدین به سئوالات جواب می‌دهند و پوشش ایمن‌سازی 24  کودک 24 تا 36 ماهه بررسی می‌شود.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: ایمن‌سازی یکی از موثرترین و هزینه اثربخش ترین اقدامات در حوزه سلامت است که با انجام به موقع از بروز بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن جلوگیری و باعث ارتقای سلامت و افزایش امید به زندگی درکودکان و نوزادان به ویژه افراد ساکن در مناطق  کمتر برخوردارتر است.

انتهای پیام/ س.غ/ 3030
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.