رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه؛ تغذیه سالم در کنترل فشار خون بالا بسیار تاثیرگزار است

5 تير 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: تغذیه سالم در کنترل فشارخون بالا تاثیر بسیار بالایی دارد.

مهندس محمد بازیاری در جشنواره غذای سالم که در حاشیه نمایشگاه بسیج ملی کنترل فشارخون برگزا شد افزود: اگر مردم مصرف غذاهای سالم، با نمک و چربی کم را در برنامه روزانه خود قرار دهند به خوبی می‌توانند فشارخون خود را تحت کنترل در آورند.
وی اظهار داشت: فشارخون بالا می‌تواند بسیار خطرناک بوده و صدمات آن جبران ناپذیر باشد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تصریح کرد: آموزش و آگاهی دادن به مردم  خصوصا در زمینه تاثیر تغذیه سالم در کنترل فشارخون می‌تواند تا حدود خیلی زیادی این بیماری را در بین مردم کاهش دهد.
مهندس بازیاری بیان کرد: در همین راستا در نمایشگاه طرح بسیج ملی کنترل فشارخون که از 2 تا 6 تیرماه سال‌جاری توسط این شبکه برگزار شده جشنواره تغذیه سالم نیز برگزار شد.
وی افزود: این نمایشگاه پخت غذای کم نمک، بدون چربی و بصورت کبابی و بخار پز را در دستور کار خود قرار داد.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: برگزاری چنین جشنواره‌هایی در کنار نمایشگاه طرح بسیج ملی کنترل فشارخون می‌تواند فرهنگ تغذیه سالم را در بین عموم مردم نهادینه کند.

انتهای پیام/ ک.آ- 3080

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.