اضافه شدن مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد رشته مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

رییس دانشکده سلامت، ایمنی، محیط‌زیست و طب محیطی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با استناد به جلسه کمیته ارزشیابی و برنامه‌ریزی شورای عالی آموزش علوم پایه پزشکی و بهداشت تخصصی وزارت بهداشت، با راه‌اندازی رشته مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در مقطع کارشناسی ارشد موافقت شد.

دکتر حسین دارابی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه گفت: این مجوز برای پذیرش 4 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته HSE صادرشده است.
رییس دانشکده سلامت، ایمنی، محیط‌زیست و طب محیطی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: موافقت با درخواست راه‌اندازی این مقطع تحصیلی پس از بازدید و تشکیل جلسات هیأت ممتحنه صورت گرفته است.
دکتر دارابی با اشاره به صدور مجوز سلامت، ایمنی، محیط‌زیست و طب محیطی خاطرنشان کرد: با صدور این مجوز برای ادامه تحصیل در رشته HSE تعداد رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به یازده عدد افزایش یافت.

وی تصریح کرد: با اخذ این مجوز پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست در سال تحصیلی 1399-1400 امکان پذیر شد.

انتهای پیام/م.پ-1025

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.