پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز ملی فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر به مناسبت فرارسیدن ۲۶ شهریورماه، روز ملی فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ در پیامی این روز را تبریک گفت.

متن پیام وی به شرح زیر است:
"بسمه تعالی
«هر که انسانی را زندگی بخشد مانند آن است که به همه مردم زندگی بخشیده است- سوره مائده آیه ۳۲»
پرسنل تلاشگر و دلسوز فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵، فعالیت بدون وقفه شما در طول شبانه‌روز، گرما و سرما و شرایط سخت، باعث ایجاد آرامش در میان شهروندان و جامعه می‌شود که این خودکاری بزرگ و قابل‌تحسین است.
پرسنل فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ به عنوان جهادگران بی‌منت خط مقدم حوزه سلامت هستند که آگاهانه و شجاعانه وارد میدان پرمشقت امداد و نجات شده‌اند و در این راه حتی از بذل جان خویش دریغ نکرده‌اند.
امروزه با گسترش و افزایش بروز بیماری‌ها، حوادث، سوانح و بلایا بیشتر از هرزمانی لازم است که این جهادگران برای ارائه خدمات شایسته به گیرندگان خدمت، همواره خود را به دانش روز، مهارت‌های فنی و اخلاق حرفه‌ای آراسته کنند.
اینجانب فرارسیدن ۲۶ شهریورماه، روز فوریت‌های پزشکی و اورژانس ۱۱۵ را به تمام جان بر کفان این حوزه از نظام سلامت و سربازان خط مقدم جبهه درمان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم و از درگاه احدیت توفیق، سعادت و سلامت را برای این عزیزان مسألت می‌نمایم.
دکتر سعید کشمیری
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر
۲۶، شهریور ۱۳۹۸"

انتهای پیام/م.غ ۱۰۲۳

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.