تشدید اقدام‌های قانونی برای استفاده از کود مرغی غیرمجاز در شهرستان کنگان

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: اقدام‌های بهداشتی و قانونی برای استفاده‌کنندگان از کود مرغی غیرمجاز در شهرستان کنگان تشدید شد.

نوید اسماعیلی در گفت‌وگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان گفت: با توجه به افزایش شکایات مردمی از وضعیت غیربهداشتی ایجادشده ناشی از استفاده برخی کشاورزان از کود مرغی غیرمجاز تیم ویژه بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان کنگان بازرسی‌های خود را از مزارع افزایش داده است.
اسماعیلی با اشاره به تشکیل کارگروه مشترک شبکه بهداشت، محیط‌زیست، دامپزشکی، جهاد کشاورزی و نیروی انتظامی در کنگان به‌منظور نظارت بر زمین‌های کشاورزی افزود: تاکنون 6 پرونده قضایی از 31 مورد بازرسی تشکیل‌شده و متخلفین به مراجع قانونی معرفی شدند.
وی اظهار داشت: این تیم بازرسی در طول هفته برنامه روتین بازرسی را انجام داده و به‌محض دریافت شکایت مردمی در اسرع وقت نسبت به بازدید زمین‌های کشاورزی اقدام نموده و خاطیان را به دادستانی معرفی خواهد کرد.

انتهای پیام/ م.س-3070

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.