آغاز طرح سلامت معنوی در بیمارستان های شهدای خلیج فارس بوشهر و شهید گنجی برازجان

طرح سلامت معنوی بیماران در بیمارستان های شهدای خلیج فارس بوشهر و شهید گنجی برازجان آغاز شد.

در این طرح حدود 130 نفراز پرستاران و بهیاران بخش‌های مختلف بیمارستان‌های شهدای خلیج فارس بوشهر و شهید صادق گنجی برازجان آموزش‌های لازم در زمینه معنویت درمان و احکام نماز بیماران را فرا گرفتند.
دبیر ستاد اقامه نماز دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این رابطه گفت: آموزش احکام نماز بیماران به گروه‌های پرستار و بهیار به منظور تکمیل برنامه‌های معنوی در بیمارستان‌ها و همچنین آموزش بیماران برای انجام فرایض دینی انجام می شود.
حجت الاسلام مجتبی احمدی افزود: پرستاران و بهیاران بخش‌های مختلف بیمارستان با گذراندن دوره 4 ساعته، آموزش‌های لازم توسط کارشناسان ویژه مرکز تخصصی ستاد اقامه نماز کشور را فرا می‌گیرند و این آموزه‌ها را به بیماران انتقال می‌دهند.
طرح کشوری سلامت معنوی در استان بوشهر با همکاری ستاد اقامه نماز استان و ستاد اقامه نماز دانشگاه در مرحله نخست در بیمارستان‌های شهدای خلیج فارس بوشهر و شهید گنجی برازجان و در مراحل بعدی در همه بیمارستان‌های استان اجرا می‌شود.

انتهای پیام/ س.ر 2050

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.