بیش از یکهزارو 700 بازدید از صنوف حساس غذایی در شهرستان گناوه صورت گرفت

29 تير 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: در طرح تشدید و نظارت بر صنوف حساس مواد غذایی از حدود 900 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی موجود در سطح شهرستان گناوه، در فصل بهار بیش از یکهزارو 720 مورد بازدید و بازرسی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه دکتر علی زکی زاده افزود: در این بازدیدها تعداد 133 مورد نمونه مواد غذایی برداشت شد، همچنین مقدار 560 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌مصرف گذشته و غیرقابل‌مصرف انسانی از سطح مراکز عرضه و توزیع جمع‌آوری و معدوم شد.
وی بیان کرد: بیش از یکهزارو 200 مورد کلر سنجی از آب آشامیدنی شهر و بیش از 300 مورد نمونه‌برداری میکروبی انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: در بازدیدهای انجام‌شده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تعداد 21 نفر به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی جهت رسیدگی معرفی شدند و تعداد 8 مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تعطیل و پلمپ شد.
انتهای پیام/ م.ن 3080
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
telegram.me/bpumspublicrelation

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.