پنجاه‌درصد از دانش آموزان شهرستان گناوه مراقبت و معاینه شدند

29 تير 1395
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: مراقبت و معاینات پزشکی دانش آموزان پایه‌های اول، چهارم و هفتم در تمامی مراکز سلامت جامعه و خانه‌های بهداشت شهرستان گناوه در حال انجام است و تاکنون 50 در صد از دانش آموزان شهرستان مراقبت و معاینه شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه؛ دکتر علی زکی زاده افزود: در این برنامه تمام معاینه‌های بالینی دانش آموزان بر اساس بسته خدمتی مصوب وزارت بهداشت انجام‌گرفته و در غربالگری اولیه اندازه‌گیری قد و وزن، رسم BMI، بینایی‌سنجی و معاینه کامل پزشکی و دندانپزشکی انجام می‌شود که در هر مرحله در صورت لزوم ارجاع به پزشکان و مراکز تخصصی صورت می‌پذیرد.
وی خاطرنشان کرد: این مراقبت‌های دوره‌ای برای تشخیص و شناسایی به‌موقع اختلالات جسمانی و روانی و ارتقای سطح سلامت دانش آموزان می‌باشد بنابراین از والدین دانش آموزان انتظار می‌رود این برنامه را جدی گرفته و با اهتمام بیشتری در اجرای آن همکاری نمایند.
انتهای پیام. م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
telegram.me/bpumspublicrelation

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.