ساحل خلیج‌فارس پذیرای دانش آموزان و قلب سالم بود

به مناسبت هفته ملی قلب جشنواره مجسمه‌سازی در سواحل نیلگون خلیج‌فارس با حضور دانش آموزان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه؛ کارشناس مسئول پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت: به مناسبت هفته ملی قلب سالم، شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برنامه‌های متنوعی را تدارک دیده که یکی از این برنامه‌ها ساخت مجسمه‌های شنی توسط دانش آموزان در ساحل خلیج‌فارس بود.
سید مجید موسوی افزود: در این جشنواره دانش آموزان دبیرستان الزهرا (س) شهرستان گناوه مجسمه قلب شاداب را با ماسه‌های ساحل ساخته و تقدیم مردم کردند.
وی تصریح کرد: شعار هفته ملی قلب با موضوع "مهربانی با قلب، نیروبخش زندگی"است و جشنواره‌ای با همین موضوع به مدت 5 شب در شهرستان برگزار شد که شبکه بهداشت نیز در این جشنواره خدمات متنوع ازجمله مشاوره تغذیه، اندازه‌گیری قد، وزن و فشارخون، توزیع تراکت و پمفلت آموزشی و آموزش cpr احیا قلبی ریوی به مردم عزیز ارائه داد.
کارشناس مسئول پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت و درمان گناوه خاطرنشان کرد: در این جشنواره تعداد 200 نفر از افراد بالای 30 سال غربالگری و به کلینیک قلب شهرستان ارجاع داده شدند.
از دیگر برنامه‌های این جشنواره غرفه‌های نقاشی، دارت، لباس عروسکی و عکاسی بود.
انتهای پیام/ م.ن 3080

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.