برپایی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی چشم‌پزشکی در شهر اهرم

رییس بسیج جامعه پزشکی شهرستان تنگستان گفت: به مناسبت روز بینایی کلینیک تخصصی و فوق تخصصی چشم‌پزشکی با حضور پزشکان چشم‌پزشکی بیمارستان فارابی تهران در شهراهرم برپا خواهد شد.

مهندس ایرج زنده بودی افزود: این کلینیک به مدت سه روز در روزهای 13 تا 15 آبان ماه سال جاری در شهر اهرم و برای همه اقشار به‌ویژه نیازمندان تحت پوشش نهادهای حمایتی مثل کمیته امداد و بهزیستی خدمات ارایه خواهد کرد.
رییس بسیج جامعه پزشکی شهرستان تنگستان اظهار کرد: این کلینیک در راستای خدمت‌رسانی به مردم با همکاری بسیج جامعه پزشکی استان، شبکه بهداشت و درمان شهرستان تنگستان ، فرمانداری و سایر اداره‌های این شهرستان در شهر اهرم برپا می‌گردد.
مهندس ایرج زنده بودی خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند با مراجعه به شبکه بهداشت شهرستان تنگستان نسبت به نام‌نویسی و اخذ نوبت ویزیت اقدام نمایند.
انتهای پیام /ح.د 3010

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.