فاطمه زیارتی بابیان اینکه کارکنان ادارهها و کسانی که بهصورت روزمره با مردم سروکار دارند باید خودداری حس خوب و انرژی مثبت باشند تا بتوانند به دیگران انرژی دهند، افزود: اگر میخواهید شخصی را تحت تأثیر خود قرار دهید و حس خوبی در او ایجاد کنید باید در آنها بهترین حس را نسبت به خودتان به وجود آورید این نشانگر شخصیت شماست.
وی تصریح کرد: زمانی که حس خوبی در شما ایجاد شود ناخودآگاه لبخندی بر لبهای شما نقش بسته و این احساس مثبت را به مردم نیز انتقال خواهید داد.
کارشناس بهداشت روان و رفتار مرکز خدمات سلامت جامع سیدالشهدا (ع) گناوه ادامه داد: داشتن حس خوب بدون آنکه دلیل خاصی هم داشته باشد میتواند دغدغهها و مشکلات زندگی را کمرنگ کند، به ذهنمان استراحت دهد و تنها زمانی که مغز قادر به فعالیت و فکر کردن نیست زمانی است که از ته دل در حال خندیدن هستید.
فاطمه زیارتی اضافه کرد: لبخند زدن نهتنها باعث حس بهتر و بهبود خلقوخوی افراد میشود بلکه میتواند باعث افزایش طول عمر هم بشود، لبخند زدن میتواند استرس را تسکین و خستگی و فرسودگی را از بدن شما دور کند.
وی گفت: برای ایجاد چنین حس خوبی بهعنوان نمونه در مرکز سلامت جامع سیدالشهدا (ع) گناوه فعالیتی انجام شد که نتیجه این فعالیت میتواند این حس خوب را در کارکنان ایجاد کند.
این کارشناس روان افزود: در این مورد تعدادی پاکت تهیه شد و بر روی هرکدام نام یکی از کارکنان مرکز نوشته شد و از همکاران خواسته شد تا خصوصیات خوب هر یک از همکاران خود را بر روی کاغذ نوشته و در پاکت مخصوص فرد موردنظر بیندازند.
فاطمه زیارتی ادامه داد: سپس در آخرین روز از هفته موقع رفتن به منزل هر شخص پاکت مخصوص خود را برداشته و با خود ببرد بهاینترتیب هر فرد پس از باز کردن پاکت و خواندن خصوصیات خوبش لذت برده و حس خوبی در او ایجاد میشود که این حس خوب میتواند فرد را برای شنبهای زیبا و پرانرژی آماده کند.
انتهای پیام/ م.ن 3080
با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation