28 آذر 1395کارشناس مسئول واحد مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: رعایت اصول ایمنی در مواد غذایی و بهداشتی ضامن ارتقای سلامت جامعه است. مهندس علیاکبر سلیمیفرد در نشست هماندیشی بررسی مشکلات کارخانهها و کارگاههای غذایی و بهداشتی شهرستان دشتستان افزود: این نشست باهدف ساماندهی و بررسی مشکلات و همچنین ارتقای سطح ایمنی محصولات غذایی و بهداشتی کارخانهها و کارگاههای غذایی و بهداشتی شهرستان دشتستان برگزار شده است. کارشناس آموزشی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: چهاراصل مدیریتی، بهداشتی، زیستمحیطی و ایمنی از الزامات اصلی ارتقای سطح ایمنی محصولات غذایی و بهداشتی است. دکتر عباس مرشدی با بیان اینکه تعامل مسئولین فنی و مدیران کارخانههای مواد غذایی و بهداشتی سرلوحه رسیدن به 4 اصل مدیریتی، بهداشتی، زیستمحیطی و ایمنی است افزود: رعایت اصول تولید بهینه، کنترل نقاط بحران و خطر و همچنین برنامههای پیشنیازی کارخانهها و کارگاهها از مقدمات و اصول رسیدن به ارتقای سلامت در محصولات غذایی و بهداشتی هستند. وی تصریح کرد: برای ارتقای وضعیت موجود و رسیدن به استانداردهای مصوب کشوری، همکاری بیشتر مدیران، کارخانهها و کارگاههای تولیدی با معاونت غذا و دارو و مسئولین شبکه بهداشت و درمان ضروری است. کارشناس آموزشی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار کرد: حضور مدیران کارخانهها و کارگاهها در جلسات و تشکیل کمیته ارتقای سلامت در محیط کار میتواند به شناخت مشکلات این بخش کمک کرده تا گامهای بهتری برای بهینه کردن مواد غذایی و بهداشتی برداشت. گفتنی است در این نشست کارشناس آموزشی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، کارشناسان واحد مواد غذایی و بهداشتی و آرایشی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان و همچنین مسئولین فنی کارخانهها و کارگاههای غذایی و بهداشتی این شهرستان حضور داشتند. این نشست با همکاری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان برگزار شد. انتهای پیام/ س.غ 3030 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 28 آذر 1395