19 دی 1395جهانیشدن، افزايش مسافرتها و توسعه گردشگري و همچنين افزايش مصرف غذا در خارج از منزل باعث افزایش بيماريهاي منتقله از غذا شده است. کارشناس برنامه بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان گفت: پديده جهانیشدن و افزايش مسافرتها و توسعه گردشگري و همچنين افزايش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف، بيماريهاي منتقله از غذا را بهعنوان يك مشكل بهداشتي جهاني مطرح كرده است. لاله بصری اضافه کرد: بر همین اساس و بهمنظور كنترل آثار زیانبار بيماريهاي منتقله از آب و غذا، از سال 1385 اداره بيماريهاي منتقله از آب و غذا و عفونتهاي بيمارستاني در مركز مديريت بيماريها به تمام دانشگاههای کشور ابلاغ نمود و از تمام همكاران شبكههاي بهداشتي درماني خواست تا طغيانهاي بيماريهاي منتقله از غذا را به مركز مديريت بيماريها گزارش نمايند. این کارشناس بهداشتی عنوان کرد طبق دستورالعمل صادرشده اگر دو نفر یا بیشتر از یک غذا یا آشامیدنی مشترک استفاده کرده و علایم بالینی مشترکی داشته باشند طغیان بیماری منتقله از غذا اتفاق افتاده است و این موارد میبایست گزارش گردد. وی بابیان اینکه بيماري منتقله از غذا بيماري است كه از طريق خوردن و آشاميدن غذا و آشاميدنيهاي آلوده ايجاد ميشود افزود: با توجه به اهمیت کنترل و پیشگیری طغیانهای منتقله از آب و غذا مانور دور میزی بررسی طغیان منتقله از آب و غذا باهدف ایجاد آمادگی تیمهای بررسی طغیانهای ستاد شهرستانها با هماهنگی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در شهرستان گناوه برگزار شد. در این مانور، اقدامات لازم در خصوص گزارش طغیان بیماریها توسط تیم مدیریتی بررسی طغیان معاونت بهداشتی آموزش داده شد. انتهای پیام/ م.ب 2020 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 19 دی 1395