رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
صنایع به تعهدات قانونی خود در استان بوشهر توجه داشته باشند

19 بهمن 1395
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از برخورد و مقابله با رفتارهای خطرآفرین برای سلامت جامعه خبر داد و گفت: صنایع به تعهدات قانونی خود در استان بوشهر توجه داشته باشند.

دکتر علیرضا رئیسی روز دوشنبه در نشست مطبوعاتی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی در ارائه خدمات درمانی در تلاش است تا بتوانند رفتارهای صحیح زندگی را برای زندگی سالم ترویج دهد.
وی بابیان اینکه وجود پرتوهای مغناطیسی دکل‌های فشارقوی برق و پارازیت‌ها برای سلامتی انسان‌ها مضر است افزود: بیماری‌های مغز و استخوان و آسیب رسیدن به سلول‌های جنسی و بروز سردردهای مزمن ازجمله آسیب‌های پارازیت‌ها است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر خاطرنشان کرد: هر چیزی که بیش‌ازحد مجاز از آن استفاده شود، برای بدن انسان مضر است.
مقابله با رفتارهای خطرآفرین برای سلامت
دکتر رئیسی بیان کرد: دکل‌های فشارقوی برق یکی دیگر از موارد آسیب‌زا برای انسان‌ها است که به دلیل ایجاد میدان مغناطیسی و فشاری که به سیستم عصبی وارد می‌کند برای انسان فوق‌العاده مضر است.
وی بابیان اینکه صنایع باید به تعهدات قانونی خود در استان بوشهر توجه داشته باشند، عنوان کرد: پارس جنوبی، نیروگاه اتمی، فاضلاب، ریز گردها و پارازیت‌ها آلایندگی‌هایی برای مردم استان بوشهر به دنبال دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر خاطرنشان کرد: با هر رفتار پرخطری که باعث اخلال در سلامت مردم استان بوشهر می‌شود برخورد خواهیم کرد.
بوشهر پیشتاز جمع‌آوری قلیان‌ها
دکتر رئیسی افزود: یکی از رفتارهای پرخطری که در بین جوانان و نوجوانان استان بوشهر ترویج پیداکرده بود، کشیدن قلیان بود که در استان بوشهر با اجرای طرح‌های مختلف اکنون بوشهر به‌عنوان استان پیشتاز در امر جمع‌آوری قلیان‌ها در سطح کشور است.
وی بابیان اینکه تنها ۲۵ درصد از مؤلفه‌های سلامت در اختیار دانشگاه علوم پزشکی است، خاطرنشان کرد: بخش بیشتری از مؤلفه‌های سلامت در اختیار دیگر نهادها و ارگان‌ها است که امیدواریم با همکاری با آنها بتوانیم محیط سالمی را برای شهروندان استان فراهم آوریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بابیان اینکه هنوز عقب‌ماندگی‌هایی در حوزه سلامت و درمان استان بوشهر وجود دارد عنوان کرد: اجرای طرح تحول سلامت یکی از نقاط عطف درمانی در استان بوشهر بود که با برنامه‌ریزی دولت تدبیر و امید اجرا شد.
استقرار آمبولانس ویژه در بیمارستان‌ها
دکتر رئیسی با عنوان اینکه اکنون اکثر بیمارستان‌های استان بوشهر به آمبولانس‌های با تخت‌های ویژه مجهز هستند بیان کرد: یکی از مشکلات خدمات درمانی استان بوشهر اعزام و حمل‌ونقل بیماران بود که اکنون ۱۷ آمبولانس به این ناوگان اضافه‌شده است.
وی خاطرنشان کرد: حاشیه‌نشینی یکی از موارد مورد حایز اهمیتی است که به هر طرح تحول نظام سلامت این بخش تأکید زیادی شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی افزود: در این راستا ۲۸ مرکز جامعه سلامت و ۱۴ پایگاه راه‌اندازی شده است.
دکتر رئیسی بابیان اینکه ترویج فرهنگ اهدای عضو در استان بوشهر ضروری است بیان کرد: هر فرد اهداکننده می‌تواند هشت نفر را از مرگ نجات دهد و ترویج فرهنگ اهدای عضو می‌تواند زندگی‌بخش برای خیلی از افراد جامعه باشد.
انتهای پیام/ م.غ 1023


با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
نشست.مطبوعاتی     دکتر.علیرضا.رئیسی        

تاریخ بروز رسانی:   19 بهمن 1395

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >