6 خرداد 1396سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: در راستای کنترل، پایش سلامت و امنیت مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر مراکز تهیه و توزیع زولبیا و بامیه را با برنامهریزی مدون نظارت میکنند. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت بوشهر، مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: بهمنظور ساماندهی و بهبود وضعیت بهداشتی کارگاهها و صنوف حساس تولید زولبیا، بامیه و شیرینیهای، آش و حلیم فروشیها در ایام ماه مبارک رمضان، صبح و بعدازظهر بهویژه روزهای تعطیل، طرح ویژه تشدید بازرسی، با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر و ملبس به یونیفرم بهداشت 190 به مرحله اجرا درمیآید. وی تصریح کرد: در این برنامه مواردی همچون رعایت بهداشت فردی، نظافت عمومی، روپوش، کلاه، دستکش، ایمنی مواد غذایی خام و پخته، آب مصرفی، لوازم و تجهیزات در محیط کار، چیدمان وسایل، دمای نگهداری، فضای فیزیکی، سیستم دفع پساب و پسماند و دیگر موارد در صنوف حساس کنترل و نظارت میگردند. این مقام مسئول افزود: توجه ویژه به کنترل روغن در شیرینی فروشیهای سنتی زولبیا و بامیه با دستگاه سنجش پرتابل TPM و استفاده از ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاهی و سلولزی آش و حلیم فروشی از موارد حائز اهمیت میباشد. سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی از خرید زولبیا، بامیه و شیرینیهای از دستفروشان دور گرد خودداری نموده و در صورت رؤیت موارد تخلف مانند کارگاههای غیرمجاز و غیربهداشتی خانگی با سامانه 190 مدیریت شکایات بهداشتی مردمی بهصورت شبانهروزی اطلاعرسانی نمایند. انتهای پیام/ ا.س- 3000 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 6 خرداد 1396