رییس شبکه بهداشت جم مطرح کرد؛
کاهش شیوع بیماری هپاتیت B در شهرستان جم با اجرای واکسیناسیون

16 امرداد 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم گفت: واکسیناسیون نوزادان علیه هپاتیت B یکی از مهم‌ترین راهکارهای مؤثر در کاهش شیوع این بیماری در شهرستان جم بوده است.

مهندس احمد قاسمی اظهار داشت: بیماری هپاتیت (التهاب کبد) می‌تواند براثر عوامل مختلفی ازجمله بسیاری از داروها، ویروس‌های مختلف، بیماری‌های خود ایمنی و بیماری‌های ژنتیکی پدید آید.
وی اضافه کرد: این بیماری با ایجاد التهاب و تورم در کبد به بافت کبد آسیب جدی وارد می‌کند. مهم‌ترین عامل ایجادکننده آن ویروس‌ها هستند که تاکنون ۶ نوع ویروس هپاتیت شناخته‌شده است و شایع‌ترین آن‌ها در دنیا، ویروس هپاتیت A و B و C است.
مهندس قاسمی افزود: سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که امروزه در دنیا ۵۰۰ میلیون نفر مبتلابه یکی از بیماری‌های هپاتیت نوع B و C هستند؛ یعنی از هر ۱۲ نفر، یک نفر به هپاتیت B و C مبتلا است که حدود یک‌سوم جمعیت جهان را شامل می‌شود و هپاتیت B یکی از خطرناک‌ترین انواع آن‌ها است.
این مقام مسئول با اشاره به این موضوع که طبق دستورالعمل کشوری واکسیناسیون روتین کودکان برای متولدین سال‌های ۱۳۷۲ به بعد انجام‌گرفته و هم‌اکنون نیز ادامه دارد توضیح داد: همزمان با سراسر کشور در یک برنامه ۴ ساله متولدین ۶۸ تا ۷۲ نیز واکسینه شدند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم افزود: از بین انواع هپاتیت، شایع‌ترین نوع هپاتیت در شهرستان جم هپاتیت B است که لازم است شهروندان از راه‌های انتقال و پیشگیری از بیماری اطلاع کافی داشته باشند.
مهندس قاسمی خاطرنشان کرد: انتقال از طریق مادر آلوده به جنین، خون و فرآورده‌های خونی آلوده به ویروس، تماس‌های جنسی محافظت نشده با فرد مبتلابه هپاتیت، استفاده از سرنگ آلوده مشترک برای تزریق، خال‌کوبی و تاتو کردن یا سوراخ کردن گوش با وسایل آلوده به ویروس، استفاده از مسواک یا تیغ ریش‌تراش که آلوده به خون است و اقدامات دندانپزشکی در مراکزی که وسایل به‌خوبی ضدعفونی نمی‌شود از راه‌های انتقال هپاتیت B هستند.
وی تأکید کرد: تزریق واکسن برعلیه بیماری هپاتیت B در گروه در معرض خطر، پرهیز از بی‌بندوباری‌های جنسی و تماس‌های جنسی محافظت نشده، عدم استفاده از سرنگ مشترک، شناسایی مادران آلوده به ویروس، عدم استفاده مشترک از ریش‌تراش، مسواک، لوازم‌آرایشی یا لوازم شخصی دیگران، ضدعفونی کردن همه لوازم جراحی، دندان‌پزشکی و پزشکی، آزمایش خون همه اهداءکنندگان خون، جلوگیری از خال‌کوبی، حجامت و ختنه به‌صورت سنتی نیز از راه‌های پیشگیری از انتقال این بیماری است.
انتهای پیام/ ا.پ 3020

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
هپاتیتB     مهندس.احمد.قاسمی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.جم    

تاریخ بروز رسانی:   16 امرداد 1396

تعداد بازدید:   ۳

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >