خانواده معظم شهدا گنجینه ارزشمند جامعه هستند

5 مهر 1396
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: شهدا، جانبازان و خانواده معظم آن‌ها گنجینه‌های ارزشمند جامعه ما هستند که باید مورد تکریم و تجلیل قرار گیرند.

مهندس محمدمهدی محمدی در دیدار با خانواده ایثارگر دوران دفاع مقدس سید عبدالعزیز هاشمی افزود: مقام معظم رهبری همواره بر زنده نگه‌داشتن یاد شهدا تأکیددارند و فضیلت این مهم را کمتر از شهادت نمی‌دانند و لازم است که ما نیز در راستای ایجاد جامعه ولایی که موردنظر شهدا گران‌قدر است از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.
وی عرصه پاسداری از دین خدا و سربازی در راه عزَت، استقلال و حفظ امنیت ایران اسلامی را ثمره ایمان، ایثار و جوانمردی دانست و اظهار کرد: این خصایص را رزمندگان اسلام در حماسه هشت سال دفاع مقدس با تمام وجود معنی کردند و در این مسیر نورانی سر و جان در طبق اخلاص گذاشتند و عاشقانه و عارفانه به وصال حق رسیدند و جاودانه شدند و یا به مقام ایثارگری نائل شدند.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، حجت‌الاسلام محمود عبدالهی دبیر مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه، حسین جوادی معاون کانون بسیج جامعه پزشکی جابر بن حیان دانشگاه و جمعی از بسیجیان و شورای سرپرستی کانون بسیج جامعه پزشکی جابر بن حیان در این دیدار حضور داشتند.
انتهای پیام/ م.غ 1023

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
دیدار     مهندس.محمدمهدی.محمدی     معاونت.دانشجویی‌فرهنگی     سیدعبدالعزیز.هاشمی    

تاریخ بروز رسانی:   5 مهر 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >