گفت‌وگوی اختصاصی با رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت

18 مهر 1396
در حاشیه آیین اختتامیه بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر محمدمهدی بحرالعلوم رییس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به سؤالات خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پاسخ گفت.

مشروح این گفت‌وگو را بخوانید:
 با سلام؛ هدف شما از سفر به استان بوشهر چیست و فعالیت‌های قرآنی استان به‌ویژه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را چگونه ارزیابی می‌کنید؟
 به نام خدا، هدف من شرکت در جلسه تکریم منتخبان و شرکت‌کنندگان در بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بود و وظیفه خود میدانم خدمت دانشجویان اساتید و کارکنانی که درزمینه قرآن زحمت می‌کشند برسم و هدف این است که برنامه‌های قرآنی دانشگاه در سطح بالاتری دنبال شود. جایگاه استان بوشهر در زمینه قرآنی جایگاه ممتازی است و در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دانشگاه بوشهر جهش بسیار خوبی در زمینه جذب مخاطبان جشنواره داشت و توانست رتبه‌های کشوری را کسب کند اما با توجه به استعدادهای بسیار خوبی که در زمینه حفظ و قرائت در رشته‌های هنری و تحصیلی هست هنوز جای پیشرفت زیادی وجود دارد و امیدوارم در سال تحصیلی جدید این هدف محقق شود.
 برای گسترش معارف قرآنی در بین دانشجویان اساتید و کارکنان مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت برنامه‌هایی دارد؟
 ما یک برنامه پنج‌ساله تدوین کردیم که از سال ۹۵ شروع‌شده؛ در این برنامه تعدادی برنامه‌های آموزشی پژوهشی و تبلیغی تعریف‌شده که در حال اجرای آن‌ها هستیم و این برنامه‌ها در دانشگاه‌ها پایش و رصد می‌شوند. در همین چارچوب برنامه‌های جدید و خلاقانه‌ای نیز در نظر داریم که امسال به اجرا درخواهد آمد.
با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند ده میلیون حافظ قرآن کریم در سطح کشور باید داشته باشیم، برای تحقق این هدف بزرگ شما چه برنامه‌هایی در حدود اختیارات خودتان دارید؟
 یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما طرح نسیم بهشتی است که به دانشگاه‌ها ابلاغ‌شده هر مقدار اعتبار برای حفظ قرآن کریم اختصاص دهند به همان میزان از مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت اعتبار دریافت خواهند کرد و در کنار این در جشنواره رشته‌های حفظ و رشته‌های کمتر تخصصی را افزایش داده‌ایم تا عموم علاقه‌مندان بتوانند شرکت کنند. علاوه بر این دوره‌های تربیت‌معلم حفظ قرآن نیز راه‌اندازی شده که تاکنون دو دوره برگزارشده و ادامه خواهد داشت.
 بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در سال ۹۶ چه تفاوت‌هایی با جشنواره بیست و دوم دارد؟
 چارچوب جشنواره تغییری نمی‌کند اما سعی می‌کنیم رشته‌های بیشتری داشته باشیم تا بتوانیم تعداد بیشتری افراد جذب کنیم و در نظر داریم مراسم جشنواره را با کیفیت بهتری نسبت به سال گذشته برگزار کنیم. در ضمن ما امسال میزبان جشنواره ملی دانشجویان کل کشور اعم از وزارت علوم، دانشگاه آزاد و پیام نور هم هستیم که در آذرماه این جشنواره در تهران برگزار می‌شود.
 با تشکر از شما که در این گفتگو شرکت کردید.
انتهای پیام/ س. ر 2050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
اختتامیه     جشنواره     دکتر.محمدمهدی.بحرالعلوم     معاونت.دانشجویی‌فرهنگی        

تاریخ بروز رسانی:   18 مهر 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >