19 مهر 1396همزمان با روز جهانی تخممرغ سهشنبه آیینی نمادین در آموزشگاه ابتدایی شاهد لاله 2 شهر برازجان مرکز شهرستان دشتستان استان بوشهر برگزار شد. کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در این آیین گفت: تخممرغ منبع بسیار غنی از پروتئین است و ارزش بیولوژیکی پروتئین تخممرغ بسیار بوده و نسبت به سایر منابع مثل لبنیات، گوشتها و حبوبات غنیتر است. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، اسماء بحرینی افزود: پروتئین تخممرغ دارای تمامی اسیدهای آمینه ضروری برای سلامتی بدن است، بنابراین مصرف تخممرغ با سایر مواد غذایی که ازنظر پروتئینی فقیرتر هستند مثل نان، برنج و غلات باعث تکمیل ارزش پروتئینی غذا میشود. وی اظهار داشت: 12.5 درصد وزن تخممرغ را پروتئین تشکیل میدهد و در زرده و سفیده تخممرغ وجود دارد ولی بیشتر در سفیده تخممرغ به نام آلبومبن وجود دارد. بحرینی بیان کرد: در نمودارهای ارزیابی کیفیت پروتئین موجود در مواد غذایی همیشه تخممرغ در بالاترین حد یعنی 100 قرار دارد و بهعنوان منبع مرجع برای سنجش پروتئین سایر غذاها استفاده میشود. کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان اضافه کرد: تخممرغ بیشتر ویتامینهای موردنیاز بدن بهجز ویتامین سی را داراست و منبع خوبی از ویتامینهای گروه B و A به شمار میرود و ویتامین D و E بدن را به مقدار کافی و لازم تأمین میکند. وی همچنین درباره املاح موجود در تخممرغ گفت: تخممرغ حاوی تمام املاح برای سلامتی فرد بوده و بهخصوص اینکه منبع بسیار خوبی برای املاح ید و فسفر است. انتهای پیام/ س.غ 3030 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 19 مهر 1396