1 آبان 1396کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با مصرف منظم صبحانه سالم یادگیری و تمرکز دانشآموزان افزایشیافته و کمتر در معرض بیماری قرار میگیرند. نگار چاهیبخش در گفتوگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه گفت: هنگامیکه فرد صبحانه مصرف نمیکند و مدتزمان ناشتا بودن طولانی میشود بدن تمایل بیشتری به مصرف غذا در وعده ناهار یا شام پیدا میکند که این موضوع زمینهساز بروز برخی بیماریها میشود. وی افزود: افرادی که عادت بهصرف صبحانه ندارند بیشتر در معرض چاقی و اضافهوزن قرار دارند درحالیکه عدم صرف صبحانه در کودکان و نوجوانان در حال رشد موجب بروز سوءتغذیه، کوتاهی قد و کاهش وزن میشود. چاهیبخش بابیان اهمیت مصرف میان وعده سالم برای دانشآموزان گفت: برای جلوگیری از کاهش میزان قند خون بدن باید در فاصله صرف وعدههای اصلی از میان وعده سالم استفاده کرد. وی افزود: خشکبار، آجیلهای بدون نمک، شیر کمچرب، خرما و ساندویچهای سالم مناسبتترین میان وعدههای غذایی برای دانشآموزان هستند. کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مصرف سه عدد خرما و شیر کمچرب در هر میان وعده غذایی برای دانشآموزان توصیه میشود. چاهیبخش در رابطه با مصرف غذاهای ناسالم با ذکر توصیهای به والدین خاطرنشان کرد: ازآنجاکه مصرف برخی مواد غذایی موجب بروز انواع سرطان میشود هرگز از ساندویچهایی مانند سوسیس، کالباس، نوشابههای صنعتی و ماءالشعیر در وعده غذایی یا میان وعده دانشآموزان خود استفاده نکنید. انتهای پیام/ م.پ 1025 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 1 آبان 1396