1 آبان 1396سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: صنف قنادان با تولیدات خود میتوانند نقش مهمی در کاهش بیماریهای غیر واگیر ایفا کنند. مهندس ماریا خویش دوست در جلسه آموزشی صنف قنادان شهرستان دشتستان افزود: با توجه به شیوع بالای بیماریهای غیر واگیر، صنف قنادان در کاهش این بیماریها ازجمله دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی و سرطان نقش مهمی ایفا میکنند و از این طریق گام مهمی در جهت سلامت جامعه بردارند. سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان تصریح کرد: این نشست به مناسبت روز جهانی غذا با محوریت کاهش مصرف قند، نمک، چربی و افزایش مصرف میوه و سبزی برگزارشده است. مهندس ماریا خویش دوست گفت: قنادان میتوانند در تمامی برنامههایی که به تغییر سبک زندگی مردم منجر میشود، بهعنوان یکی از مسیرهایی که شعار سلامت را به مردم میرسانند با شبکه بهداشت و درمان همکاری نمایند و در بحث آموزش یکی از پشتوانههای ما باشند. وی هدف از برگزاری این جلسه آموزشی فرهنگسازی استفاده از شیرینیهای که قند و چربی کمتری دارند بیان کرد و افزود: تمامی قنادان شهرستان دشتستان با کمک کارشناسان تغذیه در جهت تولید و راهاندازی شیرینیهای رژیمی در مغازههای خود تلاش و بهسلامت مردم جامعه خود کمک نمایند. کارشناس بهبود تغذیه شهرستان نیز در این جلسه آموزشی گفت: استفاده از کرههای گیاهی بهجای کرههای حیوانی به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع کمتر و خاصیت رسوب کمتر در عروق سبب کاهش چاقی شکمی میشود که اساس بیماریهای غیر واگیر میباشد. اسما بحرینی افزود: مصرف قندهای ساده موجود در شیرینیها که در بدن تبدیل به چربی میشود، رابطه مستقیمی با بیماریهای قلبی و عروقی دارد. وی تداوم چنین برنامههای آموزشی و همکاری تمامی صنفهای غذایی در تغییر سبک زندگی سالم را مؤثر دانست. انتهای پیام /س.غ 3030 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 1 آبان 1396