9 آبان 1396کارشناس بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی بوشهر گفت: تغذیه صحیح در قدرت یادگیری کودکان مؤثر است و نخوردن صبحانه میتواند اثرات منفی بر یادگیری دانشآموزان داشته باشد. آمنه کریمی در جمع دانش آموزان دبستان غیرانتفاعی شریف افزود: عادتهای غذایی در سنین کودکی شکل میگیرند بهگونهای که عادت به مصرف غذاهای آماده مانند فست فودها، غذاهای پرچرب و تند و همچنین تنقلاتی نظیر چیپس و پفک که ارزش غذایی ناچیزی دارند زمینه ایجاد اضافهوزنی، چاقی و سایر بیماریهای غیر واگیر مانند دیابت، فشارخون، بیماری قلبی و عروقی را در بزرگسالی افزایش میدهد. وی ضمن اشاره به اصول تغذیه صحیح بیان کرد: برای رعایت اصول تغذیه صحیح بایستی به 2 نکته تعادل و تنوع در مصرف گروههای مواد غذایی توجه داشت. کارشناس بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی بوشهر گفت: تعادل به معنای اندازه کافی استفاده کردن است و منظور از تنوع استفاده از گروههای مواد غذایی در برنامه غذایی روزانه کودکان میباشد و باید توجه داشت در تغذیه صحیح، زیاد خوردن مهم نیست بلکه درست و بهاندازه غذا خوردن اهمیت دارد. آمنه کریمی به اهمیت مصرف صبحانه بهعنوان یکی از اصلیترین و مهمترین وعده غذایی در دانش آموزان اشاره و اضافه کرد: عدم مصرف صبحانه باعث کاهش توانایی مغز برای یادگیری و تمرکز کافی در دانش آموزان میگردد. کارشناس بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی بوشهر مصرف میان وعدهها بعد از صبحانه را نیز امری ضروری دانست و اظهار داشت: میتوان از میوهها، سبزیها، انواع مغزها، آجیلها و میوههای خشکشده برای میان وعدهها استفاده کرد. به همت کارشناسان مرکز خدمات جامع سلامت شهید بهشتی طرح آموزش فعال تغذیه و صبحانه سالم برای دانش آموزان ابتدایی در دبستان شریف محله بهمنی بوشهر انجام شد. انتهای پیام/ ا.س- 3000 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 9 آبان 1396