دکتر مرادعلی فولادوند افزود: این تعداد خدمات باهمت 58 نفر نیرو شامل 11 پزشک، 40 پرستار، بهیار و پیراپزشک و هفت نفر نیروی تدارکاتی ارایه شده است.
وی اضافه کرد: بسیج جامعه پزشکی استان برای ارایه وسیعتر خدمات امدادی و درمانی به راهپیمایان اربعین یک اورژانس بزرگ در محل عمود 736 که مکان استقرار موکب مربوط به دلوار و پنج درمانگاه در کربلا راهاندازی کرده است.
دکتر فولادوند گفت: بسیج جامعه پزشکی برای دومین سال متوالی اقدام به اعزام نیروهای داوطلب تخصصی برای ارایه خدمات امدادی و درمانی به زایران اربعین کرده است.
وی اضافه کرد: بهمنظور ارایه خدمات هرچه کیفیتر نیروهای داوطلب از رشتههای مختلف حوزه سلامت بخصوص پزشکان، پرستاران، بهیاران، کارشناسان فوریتهای پزشکی، داروسازان و تکنسینهای دارویی با اعلام فراخوان ثبتنام کردند.
دکتر فولادوند یادآور شد: خوشبختانه تعداد داوطلبان بخصوص در بعضی از رشتهها آنقدر زیاد بود که بسیج جامعه پزشکی فقط توانست تعداد مشخصی را که برای حجم کار پیشبینیشده اعزام کند.
وی افزود: نیروهای آماده اعزام در یک همایش توجیهی شرکت کرده و نکات کلیدی لازم و تجربیات بهدستآمده از ارایه خدمات سال گذشته به آنها منتقل شد.
دکتر فولادوند اضافه کرد: اقدام بعدی تأمین دارو و تجهیزات مصرفی موردنیاز بود که با کمک و حمایت دستگاههای متولی سلامت استان بخصوص دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و بیمارستان شهدای خلیجفارس، معاونت درمان سازمان تأمین اجتماعی استان و بیمارستان سلمان فارسی، بیمارستان حضرت قائم (عج) منطقه دوم دریایی بوشهر، بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) پایگاه هوایی بوشهر، هلالاحمر استان و تعدادی از داروخانههای بوشهر این مرحله از کار نیز بهخوبی محقق شد.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بسیج جامعه پزشکی استان برای نخستین بار بهصورت مستقل و بدون حمایت هلالاحمر کشور اقدام به برپایی اورژانس کرده است (بیشتر استانهای کشور که اقدام به برپایی اورژانس در مراسم اربعین میکنند این کار را با حمایت هلالاحمر کشور انجام میدهند) بنابراین برای اطمینان از کافی بودن دارو در طول مدت ارایه خدمات در مسیر حرکت زائران کربلا اقدام به تأمین مقدار بیشتری دارو و تجهیزات نمود.
دکتر فولادوند یادآور شد: ارایه خدمات امدادی و درمانی در این اورژانسها از 10 آبان تا 18 آبان 96 ادامه داشته است.
دکتر فولادوند گفت: در این مراکز امدادی و درمانی خدماتی شامل ویزیت بیماران و تجویز دارو، تزریقات و پانسمان، سرم تراپی و سایر خدمات لازم ارایه میشده است.
رییس بسیج جامعه پزشکی سپاه امام صادق (ع) افزود: با توجه به اینکه این اقدام استان با تکیه به امکانات استان و بدون کمک گرفتن از هلالاحمر کشور و باهمت دستگاههای دیگر استان نقشآفرینی کردهاند بر همین اساس از مسئولان محترم دانشگاه علوم پزشکی بخصوص ریاست محترم دانشگاه و معاونت محترم غذا و داروی دانشگاه، معاونت محترم درمان سازمان تأمین اجتماعی و رئیس بیمارستان سلمان فارسی، رییس بیمارستان حضرت قائم (عج) منطقه دوم دریایی بوشهر، رییس بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) پایگاه هوائی بوشهر، رییس هلالاحمر استان و تعدادی از داروخانههای بوشهر که در انجام این کار مهم و ارایه خدمت به زوار حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ما را یاری کردند صمیمانه تشکر و قدردانی میشود.
انتهای پیام/ م.غ 1023