29 آذر 1396سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نظر به ارتقای سلامت جامعه و کنترل عوامل محیطی، کلیه مراکز عرضه مواد غذایی پایش میشوند. به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی در نشست هماندیشی با محوریت کارگروه دستورالعمل مواد غذایی افزود: کنترل مواد غذایی و عوامل محیطی در راستای جلوگیری از عوامل تهدیدکننده سلامت انسان مهم است. سرپرست مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اظهار داشت: به لحاظ یکسانسازی نظارتهای بهداشتی به مراکز تهیه، فروش و توزیع محصولات غذایی باهدف تأمین سلامت مصرفکنندگان و اجرای فعالیتها با محوریت آئیننامه و دستورالعملها حایز اهمیت میباشد. مهندس حسن فخرایی گفت: کنترل همه عواملی که اثر سویی بر پایدار ماندن سلامت انسان میگذارد مهم میباشد زیرا بیماریهای زیادی از طریق مواد غذایی و عوامل محیطی دیگر سلامت انسان را تهدید مینمایند. وی تصریح کرد: نظر به ارتقای سلامت جامعه و کنترل عوامل محیطی، کلیه مراکز عرضه مواد غذایی پایش میگردند و در این راستا وحدت رویه بازرسین و همسویی درروند اجرای قوانین بهداشت محیط مطابق دستورالعملها مدنظر و الزامی است که بهداشت فردی، ایمنی و بهداشت لوازم و تجهیزات، فضای فیزیکی، شرایط نگهداری، نحوه عرضه و حملونقل محصولات غذایی ملاک ارزیابی قرارمیگیرد. این مقام مسئول بیان کرد: با توجه به عملکرد ویژه بهداشت محیط در حوزه سلامت مواد غذایی، تعامل قانونی، یکسان نگری، حذف چالشها ، موانع و اهتمام در اجرای قانون اصلاحیه ماده 13 از اصول اساسی سیستم نظارتی بهداشت محیط میباشد. شهروندان می توانند شکایات بهداشتی خودرا به سامانه شبانه روزی 190 اعلام فرمایند. انتهای پیام/ ا.س- 3000 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 29 آذر 1396