به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم، محمود ذاکری در نشست بین بخشی برنامهریزی کمپین اطلاعرسانی، پیشگیری و کنترل اضافهوزن و چاقی شهرستان دیلم افزود: تغییر شیوه زندگی از سنتی به ماشینی و گسترش فنّاوری و وابستگی مردم به فضای مجازی که بهتبع آن کمتحرکی افراد شکل میگیرد از عوامل مهمی است که به افزایش آمار چاقی و اضافهوزن در جامعه دامن میزند.
وی تصریح کرد: آمار نشان میدهد که بیماریهای قلبی و عروقی رو به افزایش است، متأسفانه در استان بوشهر، شهرستان دیلم در مقایسه با سایر شهرها ازلحاظ سیر صعودی آمار چاقی و اضافهوزن بیشتر است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم گفت: فرهنگ درست زندگی کردن و نهادینه نمودن شیوه صحیح زندگی در راستای کاهش آمار چاقی و اضافهوزن، لازم است که در سنین پایین به کودکان آموزش داده شود تا آیندهای عاری از بیماریهای غیر واگیر داشته باشیم.
ذاکری اظهار داشت: ضروری است که کودکان در سنین پایین و دوره پیشدبستانی با آموزشهای لازم و گردشهای علمی با شیوه درست زندگی کردن در جهت کنترل اضافهوزن و چاقی آشنا شوند، زیرا قدرت یادگیری کودکان در سنین پایین بسیار بالا بوده و منظمتر عمل میکنند.
کارشناس واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم نیز گفت: در کشور ما 25 میلیون نفر از مردم دچار چاقی و اضافهوزن هستند که در این میان 57 درصد زنان و 43 درصد آمار را مردان به خود اختصاص دادهاند.
آذین صبوری افزود: در سطح استان، شهرستان دیلم بیشترین آمار اضافهوزن را در بین نوجوانان، میانسالان و سالمندان دارد که بهداشت و درمان تنها 25 درصد نقش را در جهت توقف این روند افزایشی داشته و درصد کثیری از توقف روند افزایشی اضافهوزن به نقش و رعایت خود افراد بازمیگردد.
نشست بین بخشی برنامهریزی کمپین اطلاعرسانی، پیشگیری و کنترل اضافهوزن و چاقی شهرستان دیلم برگزار شد.
در این نشست مقرر شد هر ارگان و سازمان در سطح شهرستان با توجه به حیطه کاری خود، به سیاستگذاریهایی که شبکه بهداشت و درمان، در راستای کنترل سیر صعودی چاقی و اضافهوزن مطرح کرده اقدام نماید.
انتهای پیام/ م.ب 3060