نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر:
سند چشم‌انداز مجمع خیران سلامت تدوین شود/گزارش تصویری

28 بهمن 1396
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر با تأکید بر نقش مهم خیران در عرصه سلامت گفت: تدوین و تنظیم سند چشم‌انداز مجمع خیران سلامت در استان بوشهر ضروری است.

آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در نشست شورای خیران سلامت استان بوشهر افزود: یکی از آثار ماندگار خدمت در عرصه سلامت است که با فعالیت مجمع خیران سلامت گام‌های مهم و ارزشمندی تاکنون برداشته‌شده است.
امام‌جمعه بوشهر عنوان داشت: باوجود کارهای شاخص در بخش سلامت ولی در فضای آرمانی در تمام ارکان سلامت نیازمند برنامه‌ریزی دانش‌بنیان و عملکردی جهادی هستیم.
وی تصریح کرد: در زمینه زیرساخت‌ها، تجهیزات، تخت‌های بیمارستانی، خدمات پیرامونی، خدمات نقدی و اعتباری با توجه به ناتوانی برخی خانواده‌ها در پرداخت هزینه‌های درمان نیازمند توسعه جدی هستیم.
آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری افزود: بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از همراه سراهای بیمارستانی و تقویت تجهیزات درمان در استان بوشهر ضروری است.
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر گفت: تنظیم سند چشم‌انداز مجمع خیران سلامت و تعیین نقشه راه برای انجام فعالیتی جهادی در بخش سلامت ضروری است.
مدیرعامل مجمع خیران سلامت استان بوشهر نیز گفت: دفتر مجمع خیران سلامت در بوشهر، برازجان، گناوه و عسلویه، ایجاد همراه سرای بیمار در بیمارستان شهدای خلیج‌فارس، ساخت درمانگاه‌های تخصصی و خانه بهداشت در شهرستان‌های دشتی و گناوه ازجمله کارهای این مجمع در دو سال گذشته در استان بوشهراست.
مهندس علیرضا صفایی گفت: تاکنون برای همراه سرای بیمارستان شهدای خلیج‌فارس هفت میلیارد و 900 میلیون ریال اعتبار از دفتر مرکزی مجمع خیران سلامت هزینه شده و سه میلیارد و 600 میلیون ریال نیز از محل کمک خیران سلامت استان برای خرید مصالح هزینه شده است.
مدیرعامل مجمع خیران سلامت استان بوشهر گفت: ساخت مرکز بهداشت در شهرستان دشتی، خانه بهداشت در روستای مال قائد گناوه، مرکز اورژانس در گناوه، همراه سرای بیمار در بیمارستان شهید گنجی برازجان، خانه بهداشت در روستای خون عسلویه و احداث غسالخانه در بخش کاکی شهرستان دشتی ازجمله دیگر پروژه‌های در دست‌ساخت مجمع خیران سلامت استان بوشهر است.
مهندس علیرضا صفایی با اشاره به اهدای قطعه زمینی به دانشگاه و یک واحد ساختمانی در گناوه برای احداث درمانگاه افزود: کمک‌های نقدی جمع‌آوری‌شده مجمع خیران سلامت از سال 94 تا 96 بالغ‌بر یک میلیارد و 380 میلیون ریال بوده که در بخش‌های مختلف هزینه شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر نیز گفت: سلامت در وزارت بهداشت از محدوده بهداشت و درمان خارج و به سمت اجتماعی شدن می‌رود.
دکتر سعید کشمیری افزود: بر همین اساس بیش از 50 تا 60 درصد سلامت جامعه در اختیار سایر سازمان‌هاست.
وی تصریح کرد: یکی از سیاست‌های دانشگاه جلب خیران و استفاده از توان مردم در کمک به همنوعان و بیماران است که در این راستا مجمع خیران سلامت گام‌های مؤثری برداشته است.
نشست شورای خیران سلامت استان بوشهر با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه بوشهر، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، معاون هماهنگی امور استان‌های مجمع خیران سلامت کشور، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، مدیرعامل و اعضای مجمع خیران سلامت استان بوشهر در سالن ابن‌سینای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

انتهای پیام/م.غ 1023

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
نشست     شورای.خیران.سلامت     آیت‌الله.غلامعلی.صفایی‌بوشهری     مهندس.غلامرضا.صفایی     دکتر.سعید.کشمیری        

تاریخ بروز رسانی:   28 بهمن 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >