فعالیت 6 تیم بازرسی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر در برنامه سلامت نوروزی

5 فروردين 1397
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در راستای نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام تعطیلات نوروزی 6 تیم بازرسی بهداشت محیط در شهرستان دیر فعال است.

مهندس احمد آخوندی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این طرح از 15 اسفندماه سال 96 آغاز و تا 15 فروردین سال 97 ادامه دارد.
وی هدف از اجرای این طرح را نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی عنوان کرد و افزود: 6 اکیپ‌ بازرسی بهداشت محیط در شهرستان دیر فعال است.
مهندس احمد آخوندی افزود: در این طرح تمامی مراکز تولید، نگهداری و توزیع مواد غذایی از قبیل رستوران‌ها، سوپرمارکت‌ها و عمده‌فروشی‌ها، نظارت می‌شوند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب به سامانه 190 گزارش دهند.
مهندس آخوندی خاطرنشان کرد: در این ایام همه روزه کشیک فعال در قالب اکیپ ثابت مستقر در شبکه بهداشت و درمان و اکیپ سیار جهت بارزسی وضعیت بهداشتی و سلامت مراکز عرضه و رستورانها سطح شهرستان حضور مستمر دارند.

انتهای پیام/ ح.ن 3050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
بازدید.نوروزی     بسیج.سلامت.نوروزی     مهندس.احمد.آخوندی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دیر    

تاریخ بروز رسانی:   5 فروردين 1397

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >