5 فروردين 1397سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در راستای نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام تعطیلات نوروزی 6 تیم بازرسی بهداشت محیط در شهرستان دیر فعال است. مهندس احمد آخوندی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این طرح از 15 اسفندماه سال 96 آغاز و تا 15 فروردین سال 97 ادامه دارد. وی هدف از اجرای این طرح را نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی عنوان کرد و افزود: 6 اکیپ بازرسی بهداشت محیط در شهرستان دیر فعال است. مهندس احمد آخوندی افزود: در این طرح تمامی مراکز تولید، نگهداری و توزیع مواد غذایی از قبیل رستورانها، سوپرمارکتها و عمدهفروشیها، نظارت میشوند. سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر تصریح کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب به سامانه 190 گزارش دهند. مهندس آخوندی خاطرنشان کرد: در این ایام همه روزه کشیک فعال در قالب اکیپ ثابت مستقر در شبکه بهداشت و درمان و اکیپ سیار جهت بارزسی وضعیت بهداشتی و سلامت مراکز عرضه و رستورانها سطح شهرستان حضور مستمر دارند. انتهای پیام/ ح.ن 3050 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید https://telegram.me/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 5 فروردين 1397