دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
جشنواره قرآن و عترت، دریچه‌ای برای انس بیشتر با معارف ناب قرآن و اهل‌بیت (ع) است

18 فروردين 1397
دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: جشنواره قران و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، باهدف ایجاد انس بیشتر دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح کشور با معارف ناب قرآن و عترت برگزار می‌شود.

رقیه جمیری در گفت و گو با مفدا بوشهر افزود: برگزاری جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه‌ها باعث ایجاد شور و نشاط معنوی در بین دانشجویان، کارکنان و اساتید می‌شود و تمام سعی و تلاش ما بر این است که از این رویداد بزرگ قرآنی کمال بهره‌برداری را بکنیم.
وی بابیان اینکه نهایت تلاش ما بر این است که در وحله اول زمینه توجه هر بیشتر به مفاهیم قرآن را گسترش دهیم و در وحله دوم زمینه ایجاد علاقه به قرآن و مفاهیم قرآنی را فراهم کنیم تأکید کرد: افراد در سبد زندگی خود سهمی را به قرآن بدهند و نگاه خریدارانه به قرآن و عترت داشته باشند.
رییس مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان داشت: امسال هم به یاری خداوند و به کمک رابطین ما در شبکه‌ها و مراکز استان و سفیران نور متشکل از دانشجویان، توانستیم تاکنون ۶۰۰ نفر ثبت سامانه کنیم و نزدیک به ۲۰۰ نفر دیگر نیز به‌تدریج در سامانه ثبت خواهند شد که در حال حاضر در رتبه ۸ دانشگاه برتر قرار داریم و این روند تا پایان فرودین ماه ادامه دارد.
وی افزود: علاقه‌مندان می‌توانند در بخش آوایی جشنواره شامل 15 رشته قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، ترجمه، حفظ سوره واقعه با ترجمه، حفظ 1 جزء، حفظ 3 جزء، حفظ 5 جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 15 جزء، حفظ 20 جزء، حفظ کل، اذان، دعا و مناجات‌خوانی، آیین سخنوری، همخوانی و تواشیح و همچنین در بخش معارف قرآنی شامل 9 رشته آشنایی با احادیث اهل‌بیت، آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با مفاهیمِ صحیفه سجادیه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین، حفظ موضوعی قرآن کریم، احکام، پرسمان قرآنی و سبک زندگی قرآنی شرکت کنند.
جمیری به بخش‌های دیگر جشنواره نیز اشاره کرد و گفت: بخش پژوهشی شامل 4 رشته مقاله‌نویسی، تألیف کتاب، بررسی و نقد کتاب، تلخیص کتاب و بخش فن‌آوری شامل 2 رشته تولید اپلیکیشن و ربات و کانال‌های مجازی قرآنی است.
وی افزود: بخش ادبی نیز شامل 4 رشته شعر نو و کلاسیک، داستان‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی و فیلم‌نامه‌نویسی است و بخش هنری شامل 9 رشته خوشنویسی (نستعلیق – شکسته‌نستعلیق – نسخ)، نقاشی (نقاشی‌خط – نقاشی دستی)، عکاسی، تذهیب، فیلم کوتاه، معرّق و منبّت، طراحی پوستر، نمایش (تئاتر صحنه) و پی‌نما (کمیک استریپ) می‌باشد که علاقه‌مندان می‌توانند در هر یک از این رشته‌ها با هم به رقابت بپردازند.
جمیری یادآور شد: هر داوطلب می‌تواند حداکثر در سه رشته، در سه بخش جداگانه به‌طور مثال: حفظ 10 جزء، معرّق و احکام شرکت کند.
وی خاطرنشان کرد: مهلت ثبت‌نام برای حضور در بیست و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت وزارت بهداشت تا پایان فروردین‌ماه سال جاری می‌باشد که از همه علاقه‌مندان دعوت می‌کنم حضور حداکثری داشته باشند.
دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در جشنواره سال قبل یک‌هزار و 207 نفر از دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ثبت‌نام کردند که از این تعداد، حدود 750 نفر کارمند و 450 نفر دانشجو بودند که در بین ۶۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رتبه نهم را به خود اختصاص داد.
وی افزود: همچنین در جشنواره یادشده، در مرحله دانشگاهی از ۱۴۰ نفر از برگزیدگان رتبه اول تا سوم تقدیر و جوایزی به رسم یادبود به آنان اهدا شد و شش رتبه کشوری برای کاروان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ثبت گردید که از این تعداد، یک رتبه ملی دانشگاهیان کشور توسط یکی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر رقم خورد و توانستیم نسبت به سال قبل رشد ۱۰۰ درصدی داشته باشیم.
انتهای پیام/ س. ر 2050

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
جشنواره.قرآن     رقیه.جمیری     معاونت.فرهنگی.دانشجویی        

تاریخ بروز رسانی:   18 فروردين 1397

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >