نماینده جنوب استان بوشهر در مجلس:
تمام تلاش خود را برای کاهش مشکلات بهداشت و درمان حوزه انتخابیه و استان به کارخواهم بست

10 ارديبهشت 1397
نماینده مردم کنگان، جم، دیر و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: تمام تلاش خود را برای کاهش مشکلات بهداشت و درمان حوزه انتخابیه و استان به کارخواهم بست.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، سکینه الماسی در نشست با سرپرست شبکه بهداشت و درمان کنگان اظهار داشت: همه تلاش خود را برای بهبود وضعیت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در حوزه انتخابیه به کارخواهیم بست.
وی اضافه کرد: تاکنون اقدامات خوبی در راستای توسعه بخش بهداشت و درمان در جنوب استان بوشهر صورت گرفته است و در همین راستا طرح‌ها و برنامه‌های خوبی را در دست اجرا داریم.
نماینده مردم کنگان، جم، دیر و عسلویه در مجلس شورای اسلامی با تبریک و تهنیت روز جوان و اعیاد شعبانیه ادامه داد: دید مسئولین به حوزه بهداشت و درمان مثبت است و مصوبات حوزه بهداشت و درمان در مجلس به دلیل اهمیت موضوع سلامت به تصویب همه نمایندگان مجلس می‌رسد.
الماسی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اینجانب نماینده کمیسیون انرژی در برنامه ششم توسعه هستم یعنی دوتا کار اصلی که بتوان انجام داد در برنامه ششم توسعه از طرف کمیسیون یکی بحث برنامه ششم توسعه ماده ۴۷ موضوع جذب و به‌کارگیری نیروهای بومی و دیگری ماده ۴۸ موضوع اجباری نمودن وزارت نفت در حوزه بهداشت و درمان است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان نیز به ذکر عمده مشکلات و چالش‌های موجود در بخش بهداشت و درمان و ارتقای سطح سلامت و نیازمندی‌های عمده سلامت در شهرستان پرداخت.
انتهای پیام: م.س/3070

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال تلگرام دریافت کنید
https://telegram.me/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
نماینده.مجلس     سکینه.الماسی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.کنگان        

تاریخ بروز رسانی:   10 ارديبهشت 1397

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >