5 خرداد 1397کارشناس تغذیه و رژیم درمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد در وعده سحری باید از مصرف غذاهای سرخ شده و چرب، ادویهی زیاد و قند بالا خودداری کنند. نگار چاهیبخش افزود: وعده سحری یکی از اصلیترین وعدههای غذایی ماه رمضان است که نباید نادیده گرفته شود. وی تصریح کرد: در سال جاری به دلیل همراه شدن ماه مبارک رمضان با روزهای گرم و روزه بودن روزه داران به مدت طولانی، داشتن برنامه غذایی مناسب یک امر ضروری است. کارشناس تغذیه و رژیم درمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افراد باید قبل از آغاز ماه رمضان با پزشک خود در مورد شرایط فردی و تاثیرات روزه بر سلامتی مشورت نموده و برنامهریزی مناسبی برای غذا، خواب و پیشگیری از چاقی خود داشته باشند. این کارشناس تغذیه بیان داشت: برای وعده سحری بهتر است غذاهای حاوی کربوهیدرات پیچیده، میوه، سبزیجات و آب کافی مصرف شود زیرا کربوهیدراتهای پیچیده دیر هضم هستند و احساس گرسنگی کمتری در طول روز برای فرد ایجاد میشود. نگار چاهیبخش یادآور شد: وعده سحری میتواند شامل برنج، مرغ، ماهی، سویا، گوشت، تخم مرغ، میوه تازه و سبزیجات باشد. وی با اشاره به اینکه در هنگام سحری باید از خوردن مواد غذایی در حجم زیاد پرهیز شود افزود: در این وعده افراد باید از نوشیدن زیاد چای اجتناب کنند زیرا کافئین موجود در چای موجب دفع مقدار زیادی آب و نمکهای معدنی مورد نیاز بدن میشود. در طول سحر آب کافی بنوشید کارشناس تغذیه و رژیم درمانی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بهتر است در طول سحر آب کافی نوشیده و مقدار دو لیوان آب توصیه میشود همچنین از خوردن نمک، فلفل و ترشی نیز بایستی خودداری کرد. چاهیبخش افزود: خوردن چند خرما یا کشمش و مقداری عسل در انتهای سحر بسیار مناسب بوده و افراد باید پس ار خوردن سحری نخ دندان و مسواک زدن را فراموش نکنند. وی اظهار داشت: افراد روزهدار میتوانند برای خوشبو ماندن دهان خود، قسمت داخلی لبها، سقف دهان و زبان را نیز مسواک کنند. انتهای پیام/ م.ف 1026 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید https://sapp.ir/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 5 خرداد 1397