7 خرداد 1397کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر با حضور معاون سیاسی امنیتی استاندار، رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و اعضای این کارگروه در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد. معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر در این نشست گفت: امنیت و سلامت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و تحقق این دو مهم نیازمند همکاری همگانی است. مجید خورشیدی افزود: برای اینکه جامعه سالم و بدون بیماری داشته باشیم باید همه پایکار باشند و اقدامات و طرحهای متنوعی در حوزه سلامت اجرا شود. معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهر تصریح کرد: برای دستیابی به اهداف موردنظر در بخش سلامت همه نهادها باید به وظایف خود در این حوزه عمل کرده و با دانشگاه علوم پزشکی همکاری لازم را داشته باشند و در اجرای مصوبات کوشش کنند. وی با اشاره به تعریف ۴۹ پروژه در حوزه سلامت و امنیت غذایی، خاطرنشان کرد: کمیتههای هفتگانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان تشکیلشده است و سند امنیت غذایی استان در نشستهای این کمیتهها تهیه و تدوین میشود. خورشیدی با اشاره به اهمیت بسیار بالای تدوین سند امنیت غذایی استان بوشهر، اضافه کرد: کارگروه سلامت و امنیت غذایی نقش و مسئولیت بسیار مهمی در تأمین امنیت غذایی مردم استان دارد و باید در این مسیر تلاش ویژه داشته باشد. مجید خورشیدی بابیان اینکه دستگاههای مرتبط با امنیت غذایی استان باید در تهیه سند امنیت غذایی شرکت کنند افزود: استان به یک مطالعه جامع و بهروز جهت بررسی وضعیت امنیت غذایی نیاز دارد. وی تصریح کرد: مطالعه ملی انجامشده در ارتباط با وضعیت امنیت غذایی استان دارای ابهام و سؤالاتی میباشد و ما به اطلاعات بیشتری در ارتباط با امنیت غذایی استان نیاز داریم. رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز بابیان اینکه شرایط امنیت غذایی استان مطلوب نمیباشد گفت: سایر سازمانها وظایف سازمانی و ساختاری خود، در ارتباط با امنیت غذایی استان را به شکل مطلوب انجام ندادهاند. دکتر سعید کشمیری افزود: امنیت غذایی در استان یک امرفرابخشی و سازمانی است و دانشگاه علوم پزشکی بهعنوان متولی سلامت و امنیت غذایی استان تقسیم وظایف و پیشنویس سند امنیت غذایی را تهیهکرده است. رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: 49 پروژه در راستای مداخله جهت امنیت غذایی استان تعریفشده است. رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر نیز گفت: مطالعه ملی امنیت غذایی کشور تحت عنوان سمپات مربوط به سال 90 میباشد که این مطالعه منطقهای صورت گرفته است و بهموجب آن استان بوشهر در منطقه " نزدیک به بحران " است. دکتر عیسی صفوی افزود: مهمترین ایراد به این مطالعه فاصله زمانی تا وضعیت زمان فعلی میباشد که در این مطالعه وضعیت شهرستانهای استان به تفکیک نیامده است و این موضوع باعث عدم طراحی یک مداخله مؤثر و مفید میشود. وی بابیان اینکه در این مطالعه اطلاعات بهروز نشده است اظهار داشت: در حوزه امنیت غذایی در استان به تحقیقات دانشگاهی و اکادمیک نیازاست. رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر بیان کرد: کمیته امنیت غذایی بکی از 6 کمیته نظامنامه استانی مدیریت سلامت همهجانبه است. دکتر صفوی بابیان اینکه این کمیته در معاونت بهداشتی دانشگاه مستقرمی باشد خاطرنشان کرد: پیشنویس سند امنیت غذایی استان تهیهشده است و این سند به بررسی بیشتر نیاز دارد. انتهای پیام/ م.غ 1023 با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید https://sapp.ir/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 7 خرداد 1397