خادمین حرم رضوی از بیماران بستری در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه عیادت کردند

7 امرداد 1397
به مناسبت میلاد امام رضا (ع) و دهه کرامت خادمین حرم رضوی از بیماران بستری در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه عیادت کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه؛ در این مراسم، خادمین بارگاه ملکوتی حضرت ثامن‌الحجج (ع) از بخش‌های درمانی این بیمارستان بازدید و از بیماران بستری در بخش‌ها عیادت کردند.
در این برنامه معنوی، خادمان امام رضا (ع) با بیماران بستری و همراهان آن‌ها دیدار و برای بهبودی و سلامتی آنان دعا کردند.
خادمان حرم رضوی که در قالب کاروان زیر سایه خورشید به استان بوشهر سفرکرده‌اند، هدایای متبرک شده به ضریح امام رضا (ع) را به بیماران بستری در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه اهدا کردند.
در این بازدید بیماران و حضار از پرچم متبرک حرم امام هشتم تبرک جستند.
هم‌چنین در این مراسم با اهدای شاخه گل، نبات و نمک متبرک حرم امام هشتم به بیماران و اجرای مولودی توسط یکی از خدام، دل‌های عاشقان اهل‌بیت (ع) روانه بارگاه علی ابن موسی‌الرضا (ع) شد.
گفتنی است در این آیین حجت‌الاسلام سیدعبدالهادی رکنی حسینی امام‌جمعه شهرستان گناوه و سرهنگ یاسین اکبا فرمانده سپاه انصار الحسین (ع) شهرستان و مسئولین بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) گناوه نیز حضور داشتند.
انتهای پیام/ م.خ ۴۰۳۰

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید
https://sapp.ir/bpumspublicrelation

کلمات کلیدی:
امام.رضا.(ع)     دهه.کرامت     خدام.رضوی     عیادت.بیماران     بیمارستان.امیرالمؤمنین.گناوه     زیر.سایه.خورشید    

تاریخ بروز رسانی:   7 امرداد 1397

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >