17 دی 1397کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: رعایت نکات بهداشتی در غذا فروشیها به عنوان یکی از صنوف عرضه مواد غذایی نقش مؤثری در سلامت افراد داشته که در همین راستا ۳۲ واحد از این صنف در شهرستان مورد بازدید و پایش قرار گرفت. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان؛ مهندس حسن اوجی افزود: در یک غذا فروشی نکات ریز و مهمی در تهیه و طبخ غذا وجود دارد که رعایت نکردن هر کدام از آنها موجب به خطر افتادن سلامت مردم میشود. وی ادامه داد: در بسیاری از موارد شاهد شستشوی سبزیجات بدون استفاده از محلول شستشوی میوه و سبزیجات هستیم، که در صورت آلوده بودن سبزیجات موجب بروز بیماریهای رودهای گوارشی خواهد شد لذا مردم در صورت امکان از سبزیجات یا سالاد تهیهشده در رستورانها استفاده نکرده یا از سلامت آن مطمئن شوند. مهندس اوجی آغشته شدن مواد غذایی به افزودنیهای صنعتی را خطرناک خواند و تصریح کرد: این مواد در صورت استفاده در غذا، سرطانزا خواهند بود. کارشناس مسئول بهداشت و درمان تنگستان با تأکید بر رعایت بهداشت فردی در غذا فروشیها بیان داشت: بخشی از این موضوع با انجام آزمایشات برای کارکنان این صنوف برطرف میشود اما بخش مهم آن، به رعایت بهداشت فردی قبل و حین تهیه و توزیع غذا مربوط میشود که با انجام بازدیدهای مکرر و سرزده بر این موضوع نظارت میشود. مهندس اوجی گفت: اطمینان و نظارت بر تهیه و توزیع غذای سالم در غذا فروشیها از وظایف اصلی بهداشت و درمان بوده و به هیچوجه با متخلفان مماشات نکرده و با اجرای دقیق قوانین آنان را ملزم به رعایت نکات بهداشتی میکنیم. وی از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه مسئلهای که سلامت مردم را به خطر میاندازد با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت تماس بگیرند. طرح ضربت نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان تنگستان باهدف پایش غذا فروشیها در این شهرستان با حضور همه کارشناسان محیطی بهداشت و درمان تنگستان و نماینده اماکن نیروی انتظامی و اصناف اجرا شد. انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰ با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید https://sapp.ir/bpumspublicrelation
تاریخ بروز رسانی: 17 دی 1397