فرزانه بخشی زاده گفت: این طرح در 4 منطقه شهری از شهرستان کنگان بهصورت پایش پژوهشی انجام میشود.
بخشی زاده خاطرنشان کرد: پسازآنجام پایش اولیه، به فاصله 3 تا 7 روز، کارشناسان به خانوارها مراجعه و مقدار مواد غذایی که در 24 ساعت گذشته توسط خانوار مصرفشده است را بررسی و ثبت نموده و پس از آن بررسی دوم صورت میگیرد.
وی تصریح کرد: این طرح علاوه بر وضعیت تغذیه، میزان فعالیت بدنی فرد در طی یک هفته گذشته ارزیابی میگردد و همزمان آموزشهای لازم نیز به افراد ارائه میشود.
مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان خاطرنشان کرد: هدف از انجام این طرح، بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در مناطق شهری و روستایی و ایجاد تغییرات در الگوی ناصحیح مواد غذایی، کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای غیر واگیر با بررسی عوامل خطر تغذیهای ازجمله اهداف این پایش است.
تاکنون فهرست برداری خوشهها و بررسی روز اول وضعیت تغذیهای خانوار و فرد توسط کارشناس تغذیه و مسئول واحد تغذیه شهرستان انجامشده است.
انتهای پیام/ م.س – 3070