10 فروردين 1398معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: از زمان اجرای طرح سلامت نوروزی بیش از ۷۰۰ بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهرستان دیر انجامشده است. حسین ناظمیانپور اظهار داشت: از ۲۰ اسفند سال گذشته تاکنون بیش ۷۰۰ بازدید در طرح بسیج سلامت نوروزی از مراکز تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی حساس و همچنین اماکن عمومی در شهرستان دیر انجام شد. وی با تأکید بر اهمیت تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی گفت: تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی سالم و بهداشتی از اهمیت خاصی برخوردار است و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باید دارای شرایط لازم بهداشتی باشند تا مردم بتوانند با آرامش خاطر مواد غذایی موردنیاز خود تهیه کنند. ناظمیانپور افزود: بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط شهرستان دیر در طرح سلامت نوروزی توجه ویژهای به تهیه و عرضه مواد غذایی، روش حملونقل و نگهداری مواد خوراکی در اماکن تهیه و توزیع دارند و بازرسیهای آنان تشدید میشود. معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر اظهار کرد: از ۷۰۰ بازدید صورت گرفته از اماکن به دلیل حساسیت موضوع، ۲۱۰ اخطاریه به منظور رفع نواقص صادر شد. وی اضافه کرد: در این طرح بیش از ۵۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخمصرف گذشته جمعآوری و معدوم شد. ناظمیانپور بابیان اینکه اولویت کاری شبکه بهداشت و درمان تأمین سلامتی شهروندان است و در این زمینه حمایت مردم را میطلبد، تأکید کرد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه مردمی رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند. انتهای پیام/ ح ن- ۳۰۵۰ دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید
تاریخ بروز رسانی: 10 فروردين 1398