کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر:
حذف مواد نشاسته‌ای یکی از باورهای غلط افراد در رژیم لاغری است

4 ارديبهشت 1398
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: حذف مواد نشاسته‌ای به‌ویژه نان و برنج از برنامه غذایی یکی از عادت‌های غذایی غلطی است که در افراد تحت رژیم لاغری رواج دارد.

محمد کریمی نژاد در کارگاهی به مناسبت هفته سلامت و هفته جوان در مدرسه نمونه دولتی اتحاد گفت: یکی از عادت‌های غذایی بسیار شایعی که بین افراد و به‌ویژه در افرادی که تحت رژیم لاغری هستند، رواج دارد حذف مواد نشاسته‌ای به‌خصوص نان و برنج از برنامه غذایی است.
کریمی نژاد با اشاره به اینکه افراد بر این باورند که نان و برنج چاق‌کننده هستند و باید به‌طور کامل از الگوی غذایی روزانه حذف شوند افزود: باید به خاطر داشت که مواد نشاسته‌ای ازجمله نان و برنج جزو منابع انرژی محسوب می‌شوند اما این موضوع دلیلی مناسبی برای حذف آن‌ها از برنامه غذایی نیست.
وی بیان داشت: برنج به دلیل وجود ویتامین B، منیزیم، آهن و روی می‌تواند به طراوت و شادابی پوست و مو کمک کند و باعث شود تا بدن دچار ضعف وبی حالی نشود ازاین‌رو افراد نباید این ماده غذایی را از رژیم غذای خود حذف کنند.
کریمی خاطرنشان کرد: غذاهایی که حاوی نان یا برنج هستند ارزش سیری بالایی دارند و انسان تا مدتی پس از مصرف نان یا برنج، احساس گرسنگی نمی‌کند.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بوشهر بیان داشت: حذف مواد نشاسته‌ای مفید از برنامه غذایی باعث می‌شود شخص احساس گرسنگی مداوم داشته باشد و دچار دل‌ضعفه شده و روی به مصرف موادی که ارزش غذایی ندارند و معمولاً بسیار پرکالری و حاوی چربی، شیرینی یا نمک بالا هستند آورده که درنهایت به چاقی آنان منجر می‌شود.
محمد کریمی نژاد بیان داشت: بااحساس گرسنگی و دل‌ضعفه ناشی از حذف نان و برنج از برنامه غذایی، شخص دچار استرس می‌شود و پیامد استرس، پرخوری عصبی است.

انتهای پیام/ ا.س-۳۰۰۰
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

کلمات کلیدی:
تغذیه     مرکز.بهداشت.شهرستان.بوشهر     عادت.غلط.غذایی     رژیم.لاغری     محمد.کریمی.نژاد    

تاریخ بروز رسانی:   4 ارديبهشت 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >