رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در زمینه عمران سلامت 18 ابنیه بهداشتی درمانی در شهرستان دیّر نوسازی و بهسازی شده است.
احمد آخوندی در نشست با بخشدار آبدان با تقدیر از همکاریهای بخشداری با مجموعه شبکه بهداشت و درمان گفت: آنچه مبنای خدمت در حوزه بهداشت و درمان و تأمین نیاز اساسی مردم یعنی سلامت آنان است احساس مسئولیت و دلسوزی و تلاش برای رفع مشکلات مردم است.
وی افزود: امروز دامنه بحث سلامت منحصر به یک دستگاه و تشکیلات خاصی نیست و امیدوارم همه مردم به این باور برسند که همه مسئول سلامت خود هستند.
وی گفت: متولی سلامت تنها دانشگاه علوم پزشکی نیست و باید تمام سازمانها برای ارتقای سلامت در جامعه با این نهاد همکاری لازم را داشته باشند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با اشاره به زیرساختهای حوزه عمرانی سلامت، خاطر نشان کرد: در سطح شهرستان دیر ۲۳ بنای بهداشتی درمانی وجود دارد که ۱۸ بنا از این تعداد نوسازی و بهسازی شده است .
آخوندی اظهار داشت: یکی از مسائل مهم در زمینه اجتماعی شدن سلامت را مشارکت مردم برشمرد و تاکید کرد: انسان سالم محور توسعه است و باید به سلامت مردم توجه شود که در این خصوص شبکه بهداشت و درمان بهعنوان متولی سلامت مردم شهرستان برای تحقق این امر مهم بسیار تلاش دارد.
وی با تاکید بر اینکه حوزه سلامت شهرستان دیر نیازمند نگاه ویژه خیرین است گفت: حوزه سلامت بهعنوان یکی از شاخصههای اصلی امر توسعه در کشور است و خیرین سلامت نقشی تأثیرگذار و مهم در تأمین و ارتقای سطح سلامت جامعه دارند.
تامین سلامت با توسعه فرهنگ پیشگیری و بهداشت، کمهزینه و پایدار است
بخشدار آبدان نیز با بیان اینکه کمک به حوزه سلامت وظیفه همگانی است گفت: ترویج و توسعه فرهنگ پیشگیری و بهداشت با همکاری و تعامل بخشهای تاثیرگذار جامعه در حوزه بهداشت و سلامت، امکانپذیر خواهد بود و تامین سلامتی مسئولیتی فردی، همگانی و سازمانی است.
ابوالحسن گنخکی افزود: تامین سلامتی با ترویج و توسعه فرهنگ پیشگیری و بهداشت، کمهزینه، پایدار و دارای بازدهی بالاست و لازم است در این مسیر برنامهریزی و بهطور عملیاتی گام برداشت.
وی تاکید کرد: آموزش همگانی، جلب مشارکت فعال و ترغیب آحاد مردم برای اتخاذ رفتارهای بهداشتی در زندگی روزمره، زمینههای ارتقای سلامت را در جامعه افزایش میدهد.
انتهای پیام/ ح ن- 3050
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید