محمد حسینی در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان جم اظهار داشت: تمام ادارات شهرستان، با شبکه بهداشت و درمان شهرستان جهت اجرای این طرح همگام و هماهنگ باشند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم نیز گفت: این طرح از ۲۷ اردیبهشت با اطلاعرسانی و تبلیغات محیطی آغاز و از تاریخ ۱۸ خرداد به صورت عملی وارد فاز اجرایی میشود.
احمد قاسمی افزود: استفاده از کل ظرفیت شهرستان در جهت اجرای بهتر و مطلوبتر این طرح موردنیاز هست و همکاری ادارات و نهادهای مربوطه را خواستاریم.
قاسمی اضافه کرد: جمعیت گروه هدف در شهرستان، حدوداً ۳۰ هزار نفر میباشند که باید در این طرح غربالگری گردند.
در ادامه، جلسه با دستور کار وضعیت سلامت آب شهرستان ادامه یافت که رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دراینباره عنوان داشت: در سال ۱۳۹۷ تعداد سه هزار و ۴۳۹ مورد کلر سنجی از آب شهرستان توسط کارشناسان و بهورزان این شبکه انجامگرفته که نتایج آن مطلوب نبوده است و نیاز به مداخله جهت ارتقاء وضعیت سلامت آب شهرستان را دارد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، اولین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی این شهرستان در سال ۹۸ با حضور فرماندار و هیأت همراه، مدیریت شبکه بهداشت و درمان و دیگر ادارات مربوطه در سالن فرمانداری این شهرستان برگزار شد.
انتهای پیام/ ا-پ ۳۰۲۰
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید