محمدحسین دریسی در کمیته مشارکتی حمایتی کودکان زیر 5 سال شهرستان دشتستان افزود: از پيامدهاي نامطلوب سوءتغذيه كودكان ميتوان به اختلال در رشد و تكامل مغزي و جسمي، افزايش هزینههای درماني و مراقبتهاي پزشكي نام برد که منجر به بار سنگين مالي بر اقتصاد جامعه هم در بخش دولتي و هم در بخش خصوصي میشود.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: چهار عامل اصلی در بروز سوءتغذیه کودکان نقش دارند که میتوان به فقر، نبود مواد غذایی در محل، ناآگاهیهای تغذیهای و ابتلا به بیماریهای کودکان اشاره کرد.
حمیرا دهقانی اظهار کرد: برای بهبود وضع تغذیه کودکان عواملی شامل درآمد، دسترسی به غذا، فرهنگ و سواد تغذیهای، دسترسی به خدمات بهداشتی، کنترل بیماریها و همچنین راهکارهای مختلفی باید بهطور هماهنگ به مورد اجرا گذاشته شود.
وی تصریح کرد: در شهرستان دشتستان 275 کودک زیر 5 سال تحت پوشش برنامه مشارکتی حمایتی کمیته امداد امام خمینی در6 منطقه مختلف شهرستان هستند و طبق دستورالعمل این برنامه، رشد و تغذیه کودکان دریافتکننده سبد غذایی هرساله طی دو دوره ششماهه توسط بهورزان و مراقبین سلامت ارزشیابی و بازخورد آن به کمیته امداد ارسال میگردد.
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نسبت بهبودی کودکان تحت پوشش برنامه حمایتی و مشارکتی شهرستان در ششماهه دوم نسبت به شش ماه اول سال گذشته،13 درصد رشد داشته که امیدواریم با پایش مستمر این کودکان ازنظر بهبود تغذیهای، حساس سازی والدین و همچنین با ارائه آموزشهای مداوم به کارکنان بهداشتی و کارکنان بین بخشی درقالب برنامههای بین بخشی بتوانیم با کاهش آمار سوءتغذیه کودکان به هدف مورد انتظار استان دستیابیم.
انتهای پیام/ س.غ/ 3030
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید