مهندس پرویز احمدی در جلسه کمیته راهبردی سلامت سالمندان شهرستان دشتی که به مناسبت بزرگداشت هفته سالمندان برگزار شد افزود: افزایش جمعیت سالمندی روندی روبه رشد دارد و هماکنون درصد سالمندی شهرستان دشتی 9.7 درصد بوده که از درصد سالمندی استان و کشور بالاتر است.
وی تصریح کرد: در آیندهای نهچندان دور آمار سالمندی بسیار بیشتر از این خواهد شد.
مهندس احمدی با اشاره به تغییر الگوی شیوع بیماریهای غیر واگیر و در معرض خطر بودن سالمندان گفت: مراقبت از سالمندان از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و سوق دادن دیدگاه مردم به سمت ایجاد دوران سالمندی فعال و پویا یکی از اصول مهم در تغییر نگرشها نسبت به دوره سالمندی است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی بیان داشت: 85درصد جمعیت سالمندان شهرستان دشتی ازنظر کنترل عوامل خطر سالمندی مانند سقوط، افسردگی، سوءتغذیه، فشارخون و دیابت مورد ارزیابی قرارگرفتهاند.
تمام تلاش خود را میکنیم تا سالمندانی فعال و پویا با کمترین ناتوانی داشته باشیم
کارشناس برنامه سالمندان شبکه بهداشت و درمان دشتی گفت: هدف از اجرای برنامهها و مراقبتهای ویژه سالمندان، تنها افزایش طول عمر و امید به زندگی نبوده بلکه میخواهیم سالمندانی فعال و پویا با کمترین ناتوانی و وابستگی داشته باشیم که این هدف با کنترل عوامل خطر سالمندان امکانپذیر است.
آسیه محمدی ضمن تشریح خدماتی که از سال 95 در پایگاهها و خانههای بهداشت شهرستان دشتی در جهت ارتقای سلامت سالمندان و کاهش تعداد سالمندان آسیبپذیر انجامشده است افزود: هفته سالمندان فرصتی مناسب جهت حساس سازی سالمندان و مردم و مسئولین به نیازها و مراقبتهای سالمندی و آموزش سبک زندگی سالم با پیگیری و فراخوان فعال و ارائه خدمات سالمندی به سالمندان ناتوان در منزل است.
انتهای پیام/ م ا- کد 3040
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/EY7jegBw69PIpld7SHn6wN