دکتر مصطفی نبی زاده اظهار داشت: ختنه، احتمال انتقال عفونت HIV را کاهش میدهد. مصرف الکل، سوءمصرف موادی مانند شیشه و اکستازی، احتمال رفتارهای جنسی غیر ایمنی را افزایش میدهد و در نتیجه موجب افزایش احتمالی انتقال عفونت HIV از طریق تماس جنسی میشود.
متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان افزود: این عفونت از طریق بریدگی، تماس مایعات آلوده با مخاط، تماس مایعات آلوده با پوست آسیبدیده از بیماران آلوده به پرسنل بهداشتی منتقل میشود.
دکتر نبی زاده ادامه داد: احتمال انتقال ویروس ایدز در هنگام زایمان بیش از احتمال انتقال آن در طی بارداری است. احتمال انتقال از شیردهی از احتمال انتقال عفونت در طی بارداری یا زایمان کمتر است.
متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان اظهار داشت: تشخیص عفونت HIV از طریق آزمایش آنتیبادی علیه HIV در عرض 3 تا 12 هفته پس از ابتلا به عفونت به روش الایزا (ELISA) است.
دکتر نبی زاده در خصوص علائم بالینی ایدز گفت: در بیش از نیمی از مبتلایان به عفونت HIV در عرض 3 تا 6 هفته پس از ابتلا به عفونت دچار علائمی شبیه تب، گلو درد، بزرگ شدن غدد لنفاوی و راشهای پوستی میشوند.
متخصص و جراح کلیه و مجاری ادراری بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان خاطرنشان کرد: علائم پس از 1 الی 2 هفته بهبود مییابد و وارد مرحله بدون علامت میشود که بهطور متوسط 10 سال است، پیگیری درمان و تحت نظر بودن مداوم این بیماران از نکات اصلی درمانشان است که مداوم باید جهت بررسی و پیگیری امورات درمانی به پزشک متخصص مراجعه داشته باشند.
انتهای پیام/ م.ص_ 4020
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید