سید مجید موسوی در مصاحبه با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گناوه اظهار داشت: با توجه به محدودیت واکسن آنفلوانزا این واکسن به گروههای پرخطر مستعد ابتلا به بیماری دارای اولویت تزریق شد.
وی افزود: پرسنل بهداشتی درمانی شاغل در مراکز دولتی و خصوصی، بیماران دیالیزی و پیوند اعضا، بیماران هموفیلی و سرطانی، بیماران قلبی عروقی حاد که همزمان مبتلا به بیماری دیگری نیز هستند، بیماران مزمن ریوی، جانبازان شیمیایی، اولیاء شهدا و معلولین مرکز نگهداری سرای مهر جزء گروههای پرخطر محسوب میشوند.
مسئول مبارزه با بیماریهای واگیردار شبکه بهداشت و درمان گناوه اظهار داشت: مهمترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفلوانزای فصلی رعایت بهداشت فردی مانند شستشوی دستان، پرهیز از دست دادن و روبوسی و جداسازی بیماران از افراد سالم است.
موسوی خاطرنشان کرد: این شبکه همچون سالهای گذشته آمادگی لازم جهت انجام تست و تأمین داروی آنفلوانزا را دارد تا در صورت تشخیص و تأیید پزشک متخصص اقدامات لازم صورت گیرد.
وی توصیه کرد: با توجه به مشابهت بیماری آنفلوانزا و کووید ۱۹ و برای پیشگیری از ابتلا و همزمانی این دو بیماری، جداسازی و قرنطینه خانگی افراد مبتلا ضروری است.
مسئول مبارزه با بیماریهای واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه از شهروندان خواست: به منظور کاهش خطر ابتلا به آنفلوانزا و کووید ۱۹ از حضور در اماکن پرجمعیت و پرتردد خودداری شود و حتی در دورهمیهای کوچک نیز شرکت نکنند.
انتهای پیام/ ک.آ- ۳۰۸۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان