استاندار بوشهر در این آیین با تبریک هفته پژوهش با اشاره به مسیر رو به رشد دانشگاهها در عرصه پژوهش و آموزش اظهار داشت: یکی از مسائل مهم امروز جهان که با پژوهش در حال پیگیری است، موضوع کرونا است که در سبک زندگی و کار هم تغییرات زیادی ایجاد کرده است.
وی بیان کرد: با وجود شیوع کرونا و محدودیتهای موجود اما هفته پژوهش در استان تعطیل نبود و دستاوردهای هفته پژوهش استان بوشهر در فضای مجازی در معرض دید قرار گرفته است.
استاندار بوشهر تصریح کرد: حل مسائل مرتبط به توسعه در هر جامعهای در گرو اعتقاد عملی به پژوهش و حضور نخبگان در این عرصه است، باید باور پیدا کنیم که حل مشکلات در گروه توجه به ظرفیتهای علمی و پژوهشی و استفاده از ظرفیت دانشگاهها است.
گراوند افزود: دانشگاه و صنعت اگر باهم پیوند نداشته باشند عملکرد مثبتی نخواهند داشت، نقطه اتصال دستگاههای اجرایی با دانشگاهها عرصه پژوهش است.
وی بابیان اینکه اعتبارات پژوهشی صرفاً باید در مسیر تحقیقات هزینه شود، گفت: پیشنهاد میشود برای توزیع مطلوب اعتبارات پژوهشی، تفاهمنامهای بین دانشگاه خلیجفارس و سازمان برنامه و بودجه باهدف توزیع مناسب اعتبارات پژوهشی در خدمت مسائل استان امضا شود.
استاندار بوشهر بر همافزایی در حوزههای پژوهشی تأکید کرد و گفت: پیوند بین شهرکهای صنعتی و شرکتهای دانش بنیان باید برقرار شود.
در جشنواره پژوهش و فناوری استان بوشهر دکتر بهرام احمدی در بخش علوم پزشکی، در بخش مهندسی حسن اسماعیلی از دانشگاه آزاد، عبدالکریم زارع از دانشگاه پیام نور در بخش علوم پایه، دکتر خضری در بخش علوم انسانی و دکتر امین اوجی فرد در بخش کشاورزی مورد تجلیل قرار گرفتند.
همچنین عقیل دشتیان نسب در بخش پژوهشگران وابسته به دستگاههای اجرایی، شرکتهای پتروشیمی خارگ و مروارید پنبه ریز در بخش واحدهای برتر تحقیق و توسعه، شرکت توزیع نیروی برق، اداره کل زندانها و سازمان مدیریت و برنامهریزی در بخش سازمانهای سفارشدهنده طرحهای پژوهشی و فناوری به دانشگاهها و شرکت نیرو گستر شریف دشتستان هم به عنوان فناور برتر تجلیل شدند.
انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان