معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
۴۲ درصد از کادر درمان استان بوشهر مقابل کرونا واکسینه شدند

30 فروردين 1400
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تاکنون ۴۲ درصد از کادر درمان استان بوشهر مقابل کرونا واکسینه شده‌اند.

دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان صبح دوشنبه در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا اظهار داشت: تاکنون بیش از ۲۰۴ هزار بازرسی بهداشتی از اماکن و اصناف در استان انجام‌شده که ۱۷ هزار و ۳۲۸ مورد به دستگاه قضا معرفی‌شده و ۱۴۹۰ مورد هم پلمب شدند.
وی خاطرنشان کرد: سه هزار و ۸۴۳ مورد بازدید در هفته گذشته صورت گرفته که میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط اصناف و صنایع ۸۵ درصد بوده و در همین هفته ۴۵۳ مورد عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مراکز قضائی معرفی و ۶۴ واحد هم پلمب شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: تا ۲۸ فروردین برای شش هزار و ۳۳۹ نفر واکسن کرونا دریافت کردیم که تاکنون پنج هزار و ۹۰۰ نفر در استان واکسینه شدند.
وی ادامه داد: روز گذشته هم شش هزار و ۷۹۰ دور واکسن جدید دریافت کردیم که به‌زودی عملیات واکسیناسیون با جدیت ادامه می‌یابد.
دکتر خواجه‌ئیان اضافه کرد: تاکنون ۴۲ درصد کادر درمان و ۳۵ درصد کادر بهداشتی استان در مقابل کرونا واکسینه شدند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
نشست     ستاد.کرونا     معاون.بهداشتی     دکتر.عبدالمحمد.خواجه‌ئیان        

تاریخ بروز رسانی:   30 فروردين 1400

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >