به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان، هادی صادق اظهار داشت: با همکاری کانون بسیج جامعه پزشکی و شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان یک گروه جهادی پزشکی در روستای شیرینو برای ویزیت مردم مستقر شدند.
مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان بیان داشت: این گروه جهادی متشکل از متخصص داخلی، زنان و زایمان، کارشناس تغذیه، کارشناس روان بودند.
وی اظهار داشت: هدف از اجرای این برنامه ارائه خدمات درمانی و بهداشتی رایگان، محرومیتزدائی و کمک به اقشار کمدرآمد و نیازمندان در مناطق محروم و کم برخوردار در جامعه اسلامی بوده است.
مسئول کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کنگان خاطرنشان کرد: در این طرح 60 نفر توسط متخصص داخلی، 80 نفر متخصص زنان و زایمان و 50 نفر کارشناس تغذیه ویزیت شدند.
انتهای پیام/ م. س 3070
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید