یازدهمین ایثار ماندگار استان بوشهر؛
پدر ۵۴ ساله برازجانی ناجی جان بیماران نیازمند به اهدای عضو شد

4 اسفند 1400
رئیس مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از یازدهمین ایثار ماندگار استان در سال جاری خبر داد و گفت: پدر ۵۴ ساله برازجانی جانی دوباره به بیماران نیازمند اهدای عضو بخشید.

علیرضا باقری در گفت‌وگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت: به دنبال تأیید مرگ مغزی غلامعلی براتی توسط تیم واحد فراهم آوری اعضای پیوندی و پزشکان تأییدکننده و با رضایت و ایثار خانواده مهربان و نوع‌دوست آن جان‌بخش جهت پیوند به بیماران نیازمند اهدای عضو به بیمارستان ابوعلی سینا شیراز فرستاده شد.
رئیس مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: مرحوم غلامعلی براتی به علت سکته مغزی ۶ روز در بیمارستان شهید گنجی بستری شده بود که بعد از تأیید مرگ مغزی ایشان توسط تیم پیوند، سحرگاه چهارم بهمن‌ماه عمل اهدای عضو انجام شد.
وی با بیان اینکه با اقدام ایثارگرانه این خانواده، چند هم‌وطن از مرگ حتمی نجات یافتند تصریح کرد: کبد و هر دو کلیه این پدر ۵۴ ساله برازجانی برای پیوند به نیازمندان به دریافت عضو به بیمارستان ابوعلی سینا شیراز ارسال شد.
رئیس مرکز فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از ۹۱ اهدای عضو در این استان خبر داد و گفت: این اقدام یازدهمین اهدا عضو در سال جاری در استان بوشهر است.
انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
ایثار.ماندگار     اهدا.عضو     علیرضا.باقری        

تاریخ بروز رسانی:   4 اسفند 1400

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >